LifeStyle

Samsung Romania lanseaza primul Trends Report Lifestyle Designer

Samsung Electronics Romania lanseaza, sub platforma Lifestyle Designer, prima colectie de tendinte dintr-o serie trimestriala, prin care isi propune sa inspire consumatorii in continua transformare a stilului lor de viata. Conform unui studiu local, peste jumatate dintre utilizatorii de produse smart intervievati au declarat ca sunt deschisi la noi locuri si experiente si sunt interesati sa se dezvolte personal. Iar tehnologia joaca un rol important in acest sens. Aproximativ 75% dintre utilizatori se folosesc de smartphone-uri si tablete nu doar pentru a-si rezolva sarcinile zilnice, ci si pentru a-si urma pasiunile sau a-si imbunatati abilitatile personale.

Platforma Lifestyle Designer, lansata la inceputul acestui an, isi propune sa ofere experiente si inspiratie pentru transformarea continua a stilului nostru de viata, aflat in continua schimbare. Astazi, lansam o colectie de tendinte dintr-o perspectiva reprezentativa pentru stilul nostru de viata, din ce in ce mai dinamic: MOBILITATEA. Trendurile au fost realizate impreuna cu patru specialisti in design de interior, nutritie, fashion si fotografie, care au identificat noutatile din domeniul lor si cum tehnologia de top ne poate servi pentru a ne dezvolta. Toate aceste trenduri despre care am vorbit vor ajunge si la publicul larg, printr-o serie de workshopuri, prin care consumatorii pot discuta cu cei patru specialisti si pot pune in aplicare tendintele care li se potrivesc”, a declarat Roxana Grigorean, PR Manager, Samsung Electronics Romania.

Design interior

Pentru ca suntem mereu in miscare, acasa ne dorim un mediu care sa ne relaxeze. De aceea, luminozitatea, obiectele cu linii drepte si bine conturate sunt alegerile perfecte. La acestea se adauga sclipirile metalice, pentru un plus de rasfat si negrul, pentru mai multa personalitate si putere. Indiferent ca iti doresti un interior mai relaxant pe care sa il decorezi cu obiecte de inspiratie scandinava, accesorii metalice care sa reflecte lumina sau mobilier elegant, televizorul Samsung SUHD completeaza perfect orice living si ii ofera un aspect modern. Samsung SUHD este definit atat printr-un design minimalist, cat si printr-o tehnologie avansata care asigura un contrast puternic, o luminozitate sporita, culori si detalii mai intense.

Fotografie

In 24 de ore de la lansarea componentei video, pe Instagram se urcasera deja 5 milioane de filmulete. Aceasta este cea mai buna dovada ca postarile video devin tot mai atractive in retele sociale. Cristian Vasile (Igu), cunoscut pentru proiectele Bucuresti Optimist si Bucuresti Tu, a observat trei tendinte foto in plina ascensiune pe retelele sociale. Selfie-urile tind sa devina tot mai creative, tocmai pentru ca dorim sa ne diferentiem, asa ca din ce in ce mai multi utilizatori aleg ca elementele din cadru sa fie cat mai neobisnuite sau sa fie pozitionate inedit. Panoramele devin mai dinamice atunci cand acelasi obiect se repeta intr-un singur cadru, iar continutul video incarcat pe retelele sociale poate fi mult mai amuzant daca este filmat cu functia slowmotion. Pentru toate aceste functii, dar si multe altele in plus, smartphone-urile Samsung Galaxy S6 si S6 edge au integrata o camera foto principala de 16 MP, una secundara de 5 MP si senzori avansati.

Moda si stil

Atunci cand vine vorba de moda, tendintele se schimba de la un sezon la altul. Ovidiu Buta, fashion director si stilist, ne propune o garderoba formata din piese simple si rezistente testului timpului, din materiale de calitate, care cer o ingrijire atenta. Acum, curatarea hainelor pretioase poate fi realizata si acasa, masina de spalat Samsung Crystal Blue incorporand tehnologii si senzori avansati, astfel incat utilizatorii sa poata alege programele de curatare potrivite pentru diferitele tesaturi ale hainelor.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut si case de moda care au consultanti online dedicati 24 de ore pe zi problemelor vestimentare. Fotografiile redau cu acuratete culorile si tesaturile, astfel ca un stilist isi poate sfatui clientii, oriunde s-ar afla. Iar pentru a fi primii in tendinte, acum colectiile sau piesele individuale de haine pot fi cumparate online de pe smartphone sau tableta, chiar in timp ce sunt prezentate pe catwalk la marile targuri de moda din lume.

Sanatate si nutritie

Un subiect care se regaseste tot mai mult in interesele oamenilor, felul in care ne hranim are legatura directa cu sanatatea. Mihaela Bilic, medic nutritionist, ne prezinta trei tendinte in nutritie, care ne ajuta sa fim si mobili si sanatosi. Planificarea si respectarea meselor din timpul zilei, mentinerea raportului intre caloriile consumate la mese si arderea lor in timpul zilei si prepararea mancarii cu alimente mereu proaspete sunt cele trei activitati pe care e bine sa le adoptam, in speranta unui stil de viata mai sanatos. Smartphone-urile si tabletele ne sunt mereu la indemana si le putem folosi pentru a tine evidenta listei de cumparaturi sau a caloriilor consumate, iar frigiderul Samsung Food Showcase mentine alimentele proaspete mai mult timp, datorita sistemului de racire All-Around si a zonelor interioare bine delimitate. Zona de congelare ne simplifica si mai mult munca, mentinand legumele sau mancarea pe care o gatim proaspete mai mult timp. Iar in conditiile in care studiile arata ca petrecem, in medie, numai 6,5 ore pe saptamana in bucatarie, o organizare buna este esentiala pentru un stil de viata sanatos.

Cei interesati sa afle mai multe informatii despre aceste tendinte, se pot inscrie pe platforma online www.lifestyledesigner.ro si au sansa de a participa gratuit la unul din cele patru workshop-uri sustinute de cei patru ambasadori.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspira si creeaza viitorul prin idei si tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de retele, semiconductoarelor si solutiilor de afişaj digital. Suntem deschizator de drumuri si in Internet of Things cu initiative precum Digital Health si Smart Home. In cele 84 de tari in care suntem prezenti, avem o echipa de 307.000 de angajati, cu vanzari anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, va rugam sa accesati site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

 

Related posts

Seminar ascensoare Mitsubishi la Brasov

Adina Meyers

”NU AVEM DECÂT CEEA CE DĂRUIM!”

Adina Meyers

Cât câștigă Elon Musk într-o zi obișnuită? L-a depășit pe Warren Buffett

Adina Meyers