LifeStyle

Multistyler lanseaza provocarea verii: coafuri spectaculoase

Incepe sa-ti planifici transformarea pentru aceasta vara, pentru ca iti vom da toate motivele sa incerci cele mai hot coafuri ale sezonului! Rowenta Multistyler este argumentul principal pentru care, in aceasta vara, vei fi greu de ignorat.

Coafurile seducatoare nu au fost niciodata mai usor de obtinut! Incearca Rowenta Multistyler pentru a obtine o multitudine de coafuri care sa iti reinventeze look-ul. De la coafuri retro, bucle voluminoase, beach look, coafuri pe par drept sau cu suvite creponate, orice coafura vrei sa realizezi, Multistyler ti-o poate obtine.

Uita de nevoia de a avea mai multe aparate de styling pentru a te coafa! Multystyler a incorporat caracteristicile mai multor produse, pentru a-ti raspunde la toate cerintele de hairstyling.

Pentru ca dispune de 14 accesorii, poti crea o varietate de coafuri. Obtine bucle voluminoase sau spiralate cu cele doua capete de ondulare (de 16 mm si de 32 mm). Vrei sa ai parul drept? Foloseste accesoriul de indreptat. Vrei suvite creponate? Atunci, foloseste accesoriul de creponat. Mai mult, datorita invelisului ceramic, suvitele tale sunt coafate in siguranta. In plus, Multistyler atinge o temperatura maxima de 230⁰C, pentru a coafa rapid fiecare suvita.

 

Pe langa accesoriile pe care le poti schimba pentru a obtine coafura dorita, poti folosi si cele patru clame de prindere pentru a realiza mai usor orice hairstyle.

Evident, Multistyler este aparatul de styling ideal pentru calatorii. Versatil si usor de transportat, datorita gentii de calatorie de care dispune, Multistyler e ”hairstylistul” tau secret, pe care il poti lua cu tine oriunde.

Mai multe stiluri de coafura, un singur produs: Multistyler de la Rowenta…pentru ca suvitele tale au nevoie sa fie puse in valoare cu cele mai stylish coafuri ale verii.

 

 

 

 

Related posts

Dop de metal sau dop de pluta?

Adina Meyers

Galeriile Noblesse isi prezinta noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii

Adina Meyers

“Militarul Fanfaron”, debutul teatrului antic la Teatrul Masca

Adina Meyers