LifeStyle

Salteaua Pikolin – Confort de 5 stele pentru un somn odihnitor

Cand ai dormit ultima data ca un prunc? Se compara cu ceva acea senzatie in care te deconectezi complet si-ti lasi mintea sa se odihneasca, iar corpul sa se relaxeze? Pentru acel moment al zilei, in care somnul e ca o vacanta de 5 stele, ai nevoie de o saltea de 5 stele, asa cum e salteaua din colectia *****hotel Pikolin de la Salterra.

Salterra, prin saltelele *****hotel Pikolin, iti aduce mai aproape confortul personalizat, rezultat al multor ani de cercetare si inovație. La Pikolin, tehnologiile avansate de productie se combina cu materialele de ultima generatie pentru a realiza acele saltele unice, care-ti dau posibilitatea sa te bucuri nu doar de un somn odihnitor, ci si de o experienta autentica de confort pe care o poti regasi doar intr-o vacanta de 5 stele. Chiar daca nu poti aduce aerul si atmosfera de vacanta in casa ta, cu ajutorul Salterra poti aduce acum un element la fel de important pentru odihna ta: salteaua Pikolin.

Stiinta somnului odihnitor

Studiile arata faptul ca somnul de calitate ajuta memoria, induce buna dispozitie, intareste sistemul imunitar si sustine o buna functionare a inimii si a sistemului circulator. Alte cercetari, sustinute de numerosi medici, confirma faptul ca salteaua are cel mai mare impact asupra calitatii somnului. Dar si fara studii, simtim cat de important e sa dormim suficient incat sa ne simtim odihniti, dar mai ales, sa dormim confortabil.

Alege o saltea potrivita tie

Atunci cand o saltea ni se pare inconfortabila, poate avea de-a face cu vasele de sange fine de sub piele, numite capilare. Daca salteaua este necorespunzatoare si incerci sa dormi intr-o pozitie a corpului nepotrivita, greutatea corpului reduce fluxul de sange care trece prin capilare, iar acest lucru face ca senzorii de durere si celulele nervoase sa transmita un mesaj creierului pentru a schimba pozitia corpului. De aceea simti nevoia sa te intorci de pe o parte pe alta pentru a-ti gasi pozitia confortabila.

O saltea potrivita e o saltea care reduce punctele de presiune si ofera o sustinere adecvata a corpului, pentru a-ti oferi un somn odihnitor. Insa alegerea saltelei este extrem de personala. Asa cum crema pentru fata trebuie aleasa in functie de particularitatile pielii, salteaua trebuie aleasa in functie de ce crede corpul tau ca inseamna confortabil. Stiinta nu a reusit sa creeze o saltea care sa fie considerata perfecta pentru toata lumea, de aceea Salterra a ales cele mai noi tehnologii si tendinte in domeniu pentru a crea o colectie de saltele in care fiecare persoana sa-si regaseasca confortul de 5 stele: saltelele *****hotel Pikolin.

Salteaua Pikolin – Tehnologii moderne pentru un confort de 5 stele.

Gandite pentru hotelurile de lux si alese de cele mai faimoase hoteluri europene, saltelele din colectia*****hotel Pikolin sunt reteta somnului sublim si o dovada clara a faptului ca poti folosi stiinta in crearea unui obiect ce are efect aproape terapeutic.

Confort maxim, mentinerea coloanei vertebrale in pozitie corecta, durabilitate si protectie impotriva alergiilor provocate de substantele care, de regula, se acumulau in saltea – sunt beneficiile oferite de saltelele Pikolin, de care tu poti profita acum.

Alege salteaua Pikolin si dormi ca intr-o vacanta de 5 stele!

Related posts

Vrei sa iti schimbi look-ul? La ce stilist sa apelezi

Adina Meyers

Vrei sa te mentii usor in forma? Te ajutam sa alegi cea mai buna banda de alergat pentru tine

Adina Meyers

Cum alegi corect cauciucurile de vară?

Adina Meyers