Aceste caracteristici au fost demonstrate la toate expozitiile recente care au avut in prim-plan sala de baie, dintre care amintim CEVISAMA – Valencia, ISH – Frankfurt si in special IDEO BAIN – Paris (care da tonul acestor idei).

Materialele luxoase folosite dau un look high. Totul este unitar si armonios, astfel incat oricine va fi tentat sa intarzie macar un pic intr-un dus ca o ploaie, sa se balaceasca intr-o cada cu un look foarte organic sau sa se uite in oglinda sub o lumina placuta. Salile de baie moderne te invita sa le treci pragul si sa te bucuri de fericire, fiind in comuniune perfecta cu celelalte incaperi din locuinta.

Seturile de baie
pe care le prezentam reflecta diferite influente, de la traditiile europeene si culturile mediteraneene pana la cele scandinave si ritualurile asiatice. Sunt revitalizate astfel traditii care vor fi reinterpretate si care vor deveni surse de inspiratie. Baile actuale, realizate prin intrepatrunderea diferitelor culturi, se adapteaza la noul stil de viata, folosind noi tehnici si tendinte. Acum se pune accentul pe spatiu, confort si placere, specialisti de renume in designul de interior schimband forma si functia obiectelor in sensul spiritului modern si creand o ambianta deosebita.

Related posts

A fost lansat programul „Rabla pentru electrocasnice 2020”. Care sunt conditiile

Adina Meyers

Cina in stil toscan

Adina Meyers

Amenajarea livingului cu ajutorul posterelor

Adina Meyers