Amenajari Exterioare

Natural si lounge la piscina

Piscina trebuie sa ofere in primul rand un sentiment de bunastare, decorul si ambianta fiind decisive. Deasemenea, piscina trebuie sa fie o componenta integrala a designului proprietatii.

Este de mentionat ca acum se lucreaza cu forme mai libere, originale, bazinele fiind de obicei metalice sau din PVC. Nu numai formele dar si culorile clasice sunt in declin, albul si albastrul fiind inlocuite cu culori naturale ca negru granit sau culori de pamant. In general se prefera un look natural iar apropierea de natura este reflectata in accesorii si mobilier. Acestea sunt realizate din materiale naturale si au forme foarte bine definite, cu tendinte clare spre calitate si durabilitate. Un caracter tip lounge este un „must”, acesta fiind obtinut printr-o ambianta naturala, confortabila si eleganta.

Un alt fapt important: piscina moderna este ecologica 100%.

Este dotata cu izolatie termica si captatoare solare, incalzirea fiind realizata cu pompa de caldura. In plus s-a renuntat la clor pentru tratarea apei. Acoperirea bazinului este o componenta importanta, mai ales ca aceasta reduce costul energiei cu pana la 80%.

Ca tendinta se contureaza bazinele mai mici dar cu numeroase facilitati si echipamente, neomitandu-se si accesoriile pentru copii. Intre acestea se constata o crestere sporita a accesoriilor de relaxare ca: jeturi de aer, jeturi de presiune mare pentru inotul contracurent, spoturile submersibile precum si autobuzele hidrodinamice cu efect de masaj si balneoterapeutic. Toate aceste noutati, precum si multe altele din domeniul wellness le puteti vedea pe viu la targul AQUANALE care se va desfasura la Koln in perioada 28 – 31 octombrie

Related posts

Look natural, cu accente sclipitoare intr-o baie de serviciu

Adina Meyers

Aspecte de care trebuie sa tii cont in renovarea unei bai

Adina Meyers

Gradina inspirata din natura

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe