LifeStyle

RUUKKI ROMANIA lanseaza Finnera, cel mai modular si mai usor de montat acoperis

Finnera se adapteaza tuturor formelor si dimensiunilor si poate fi montat si in regim „do it yourself”

RUUKKI lanseaza Finnera, primul acoperis din tabla profilata tip tigla cu dubla faltuire, un sistem de prindere revolutionar care il face mai usor de montat si in absenta unui specialist. Profilele Finnera sunt realizate din aliaje de otel finlandez galvanizat, cu patru straturi de protectie pe ambele fete. Ruukki ofera 40 de ani garantie tehnica si 15 ani garantie estetica pentru profilele de acoperis Finnera.

Noutatea acestui nou sistem de acoperis din tabla tip tigla consta in caracteristicile tehnice ale profilelor din tabla. Astfel, profilele Finnera au o dimensiune redusa comparativ cu alte produse din piata, de numai 1,2 x 0,73 m si o greutate de 3,9 kg. Acest fapt permite un transport facil, chiar si cu un automobil de mici dimensiuni. In plus aceste profile sunt finisate frontal cu o dubla faltuire in zona de imbinare. Datorita acestui element sunt extrem de simplu de montat, conferind un aspect final de finisare perfecta a acoperisului. In plus, nu va mai fi nevoie de finisaje suplimentare la streasina casei.

Dubla faltuire a profilului in cant mai confera o serie de avantaje legate de rezistenta la intemperii pentru ca, printre altele, nu mai permite apei sa patrunda la imbinari. (vezi schita de detaliu). Tehnologia avansata de formare a faltuirii, dezvoltata de inginerii Ruukki, confera cea mai ridicata rezistenta la factorii de mediu dar si un aspect extrem de ingrijit acoperisului. Profilele de acoperis Finnera au fost proiectate pentru a rezista conditiilor de clima solicitante si fluctuante, de la arsita verii si ploile de toamna, la ciclurile de inghet-dezghet din perioada de iarna.

„Finnera se comercializeaza alaturi de un kit complet de instalare, care include toate elementele necesare montajului” a declarat Madalina Dumitru, Country Marketing Manager Ruukki Romania si Bulgaria. „Noul acoperis este cu adevarat revolutionar si unic pe piata, si rezolva o serie de probleme legate de transport, finisare si montare, chiar daca beneficiarul alege sa se ocupe singur de toate aspectele achizitionarii si montarii unui sistem de acoperis” a mai adaugat ea.

Profilele Finnera sunt disponibile in doua variante de culoare: rosu si maron inchis. Pretul promotional de lansare al acoperisului Finnera de la Ruukki este de 45,82 RON metrul patrat. Mai multe detalii despre sistemele de acoperis Ruukki si ponturi utile in montajul acoperisului gasiti pe www.ruukkiacoperis.ro/finnera

 

Related posts

Arhitecture’s Night IN- Noaptea Papioanelor @ Atelier 507

Adina Meyers

Cele mai simple soluții pentru curățenia de primăvară

Adina Meyers

Pe urmele timpului

Adina Meyers