LifeStyle

Royal Horse Jumping Finals asteapta peste 120 de cupluri (cal si calaret) in perioada 23-26 august 2012

Vor participa sportivi din peste 30 de cluburi din intreaga tara. Acestia vor concura in 14 probe desfasurate pe parcursul a 4 zile de concurs, de joi pina duminica. Valoarea totala a premiilor este de 20.000 de lei.

Evenimentul ecvestru reprezinta criteriul final de selectie pentru definitivarea componentilor lotului national. Romania va participa la Balcaniada de sarituri peste obstacole ce va avea loc intre 6 si 9 septembrie 2012 la Atena in Grecia. Lotul national va concura la categoriile copii, juniori, tineret, amazoane si seniori, atit la concursul individul, cit si la cel pe echipe.

Printre cluburile invitate sa participe la concurs se numara: Arkadia Bucuresti, CSM Sibiu, Clubul de Echitatie Bucuresti, Equestria Bucuresti, Top Horse Iasi, CS Decebal Bacau, Equitim Craiova, Felix Topescu Bucuresti,  Incitato Cluj,  Napoca Sport Horse, Regatul cailor Bucuresti, Romsilva, Steaua Bucuresti, Top Class Bucuresti, Transilvania Sport Horse Cluj.

Royal Horse Jumping Finals 23-26 august 2012 este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Piccadilly impreuna cu Royal Horse, cu sprijinul ANST (Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret), FER (Federatia Ecvestra Romana) si recomandat de cotidianul Romania libera.

Clubul Piccadilly Horses, gazda evenimentului Royal Horse Show Jumping, este situat in imediata apropiere a Bucurestiului, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti intre localitatile Saftica si Tancabesti. Gandit ca un centru full service, clubul ofera oportunitati de agrement precum centru de evenimente, piscina, cazare, club de echitatie, teren de concurs si teren de antrenament, manej acoperit pentru antrenamente si cursuri de echitatie.

Programul detaliat al concursului precum si informatii suplimentare sunt disponibile pe website-ul evenimentului www.piccadillyhorses.ro.

Responsabil cu presa:
Raluca Botogan     
mobil: 0729881673
e-mail: contact@piccadillyhorses.ro

Related posts

Primul sistem online de monitorizare a segregarii scolare a fost lansat de CADO si CeRe

Adina Meyers

Ultimate Autoclean, ingeniosul fier de calcat de la Tefal

Adina Meyers

Caiac si windsurf pentru distractie pe apa

Adina Meyers