LifeStyle

Alege GERARD, un acoperis pentru o viata! Reducere de 25% pana la 30 septembrie.

Indiferent unde decizi sa-ti construiesti casa, acoperisurile Gerard sunt destinate sa completeze proiecte arhitecturale ce reusesc sa surprinda prin valentele inovative si in acelasi timp sa inspire caldura unui camin atemporal, menit sa adaposteasca multe generatii.

Dincolo de aspectul estetic deosebit al profilelor Gerard, avantajele tehnologice sunt remarcabile. Modulele de tigla Gerard au o structura stratificata, fiind realizate din otel foarte maleabil, rezistent si usor, acoperite apoi cu un strat de aluminiu-zinc (Zincalume®), cu proprietati anticorozive. Peste acest strat este aplicat un strat de pasivizare (un lac acrilic si o rasina acrilica) ce actioneaza ca inhibitor de muschi, licheni si alge, iar finisajul este realizat cu granule de piatra naturala, acoperite la randul lor cu un lac acrilic transparent ce acopera porii pietrei naturale si constituie o ultima bariera de protectie.

GERARD este nr. 1 pe piata tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, datorita caracteristicilor sale tehnice, dar si diversitatii de profile si variante coloristice.  Gerard a tinut cont intotdeauna de stilul arhitectural pe care acoperisul il imprima casei. De aceea, ofera o gama variata de profile: Heritage, Classic, Shake, Shingle si Milano si 10 variante coloristice.

Promotia GERARD este disponibila in reteaua nationala, la peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de bricolaj.

Related posts

Jacques Offenbach și Johann Strauss-fiul în spectacolele Operetei bucureștene

Adina Meyers

Note dulci şi miros plăcut de…copilarie

Adina Meyers

Cum scapi în mod natural de mătreață

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe