Amenajari apartamente Amenajari case Amenajari Interioare Home

Românii, mult mai preocupați de reamenajare în perioada pandemiei. Magazinele de bricolaj, la mare căutare

Perioada de izolare la domiciliu și munca de acasă i-au determinat pe români să se preocupe mai mult ca oricând de starea locuințelor: astfel că vânzările magazinelor de bricolaj și electro-retail au crescut cu peste 25% față de anul trecut.

Amenajate, cele mai multe, înainte de criza economică din 2010, apartamentele românilor au nevoie de un upgrade semnificativ atât în privința zugrăvelii cât mai ales a dotărilor tehnice, de la centralele termice care își încheie ciclul de viață la obiectele sanitare.

Mulți dintre români s-au focusat pe refacerea condițiilor de locuire, mai ales că pandemia de coronavirus a ridicat mai mult ca oricând problema igienei locuințelor. Magazinele de bricolaj au fost foarte căutate în această perioadă. Focusul pe reamenajare vine și în condițiile în care multe dintre obiectele sanitare și cele de climatizare se află la finalul ciclului de funcționare optimă.

Articole similare

Programul ”Casa Eficientă Energetic” începe pe 15 septembrie. Cine și pentru ce poate lua bani nerambursabili de la stat

Redactia

Construiești mai repede cu Porotherm Profi – cărămidă șlefuită!

Redactia

Patul Sumo, design italian de lux

Redactia