Sub aparenta impresie a unei bucatarii clasice, data de finisajul din lemn al fronturilor, firma Amplius ne propune o compozitie moderna, privita prin prisma modului de alcatuire si configurare a corpurilor de mobilier.

In primul rand exista o tejghea de bar mobila, care tine loc de masa, intr-o bucatarie nu foarte generoasa ca dimensiuni. Prevazut cu rotile, blatul se roteste in jurul unei bare fixe, montata pe un mic raft, putand opta intre pozitia lipit de perete sau extins catre mijlocul camerei, in functie de necesitati.

Apoi, ansamblul corpurilor de mobilier este gandit astfel incat sa ofere cat mai multe spatii de depozitare. S-a mers chiar pana intr-acolo incat, in locul obisnuitelor corpuri de pardoseala si suspendate, au fost create dulapuri compacte, inalte pana aproape de tavan, care indeplinesc cu succes functia de camara.

Un alt element modern, care de aceasta data tine strict de aspectul estetic, este inlocuirea portiunii de faianta din dreptul blatului de lucru cu panouri din lemn, in ton cu mobilierul. Pentru o intretinere usoara, in spatele plitei a fost montata o suprafata din sticla, usor de curatat.

De asemenea, trebuie remarcat si modul cum a fost utilizat pana si cel mai mic spatiu, prin crearea intr-o nisa nu foarte adanca de langa chiuveta a unui dulapior vertical, cu usi glisante.

Related posts

15 proiecte DIY pe care sa le incerci acasă

Adina Meyers

Idei isteţe de a recicla sticlele din plastic

Adina Meyers

1. Rafinament neoromânesc şi elemente eclectice

Adina Meyers