LifeStyle

HORNBACH pregateste surprize pentru copii in perioada Sarbatorilor de Iarna

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, continua traditia din ultimii ani si, pentru al optulea sezon, organizeaza actiuni speciale in perioada Sarbatorilor de Iarna.

„An de an ne dorim sa fim aproape de clientii nostri si sa aducem spiritul Sarbatorilor de Iarna mai aproape de acestia. Tocmai din acest motiv, organizam Targul de Craciun, deschis chiar din luna octombrie, si amenajam magazinul cu decoratiuni specifice. In plus, pentru cei mici organizam diverse actiuni speciale dedicate Sarbatorilor”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.

Astfel, potrivit afirmatiilor sale, in data de 5 decembrie, clientii care vor trece pragul celor 6 magazine Hornbach din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Sibiu vor putea oferi copiilor un moment special, deoarece Mos Nicolae va fi prezent in fiecare dintre locatii. Astfel, in intervalul 10:00 – 16:00, cei mici vor putea sta de vorba cu Mosul si se vor putea bucura de darurile oferite de acesta.

Surprizele pe care Hornbach le pregateste nu se opresc aici. In data de 12 decembrie, in fiecare magazin al retailer-ului vor fi organizate ateliere speciale pentru copii.

Timp de 7 ore, in intervalul 10.00 – 17.00, se vor organiza ateliere de cate o ora, intr-o zona special amenajata din cadrul targului de Craciun, unde cei mici vor invata de la coordonatori cum sa realizeze obiecte decorative pentru infrumusetarea casei. Impreuna, vor picta ghivece din ceramica folosind vopsele acrilice si vor realiza oameni de zapada, Mosi Craciuni, stelute, braduti, fulgi de nea, reni, ingeri si alte simboluri specifice Craciunului. Toti copiii vor primi pasapoarte de mesteri priceputi si isi pot lua proiectul acasa, care poate fi un cadou pentru parinti.

De asemenea, pentru ca toti copiii, indiferent de varsta, sa fie introdusi in atmosfera de sarbatoare, organizatorii vor pune la dispozitie si o serie de planse cu peisaje de iarna, pe care cei mici isi vor putea demonstra creativitatea.

„Intreaga echipa Hornbach stie insa ca, pentru un copil, nimic nu se compara cu o intalnire cu Mos Craciun. Astfel, in 19 decembrie, acesta este prezent in toate magazinele noastre”, a mai spus Mugurel Horia-Rusu.

Reprezentantul companiei a subliniat ca Mos Craciun va fi prezent in cele 6 magazine in intervalul orar 10.00 -16.00. In tot acest timp, copiii prezenti vor putea sa ii spuna ce lista de cadouri isi doresc, vor primi daruri si vor recita poezii sau vor canta colinde.

Pentru mai multe detalii referitoare la programul activitatilor, parintii sunt invitati sa acceseze site-ul www.hornbach.ro.

 

 

 

 

Related posts

1000 de farfurii sparte și o tonă de flori la concertul artistului Vasilis Karras de la Sala Palatului

Adina Meyers

Promotii feroce la Plaza Romania!

Adina Meyers

Albinele ne-au dus în top. România a devenit cel mai mare producător de miere din UE

Adina Meyers