LifeStyle

Romania asa cum este ea

Piesa de rezistenta a expozitiei a fost un tablou cu dimensiunile de 4800 X 1300 mm, una dintre cele mai mari opere artistice din Romania. Acesta surprinde conceptia autorului asupra tarii sale natale – Romania. „…istoria imediata, curatenia morala atat de necesara, fascismul si comunismul pe care mai bine le aspiram decat sa le bagam sub covor…” – sunt doar cateva elementele la care Eugene Al. Pann face referire in lucrarea sa.

 „Tin foarte mult la promovarea valorilor adevarate, iar astfel de manifestari culturale sunt ocazia ideala pentru public de a intra in contact cu arta romaneasca”, a afirmat gazda evenimentului, Camelia Sucu.

Dupa vernisaj participantii la eveniment au fost invitati la un cocktail party organizat in restaurantul The Library din incinta Class living, lansat cu aceasta ocazie.

Printre invitati s-au numarat: designerul Adrian Oianu, prieten bun al artistului, criticul de arta Emanuel Bulgar, personalitati din lumea artistica, mondena si reprezentanti ai mass media.

Showroom-ul Class living isi propune sa continue sa sustina valorile adevarate si sa surprinda pe cei care ii trec pragul cu experiente inedite, desfasurate intr-un spatiu neconventional, dominat de bun-gust si originalitate.

Related posts

Cătălina Grama se menține în formă cu ajutorul spinning-ului în apă

Adina Meyers

Noi reguli la redeschiderea piscinelor. De ce nu ne putem infecta cu COVID-19 din apă

Adina Meyers

Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

Adina Meyers