LifeStyle

Romania asa cum este ea

Piesa de rezistenta a expozitiei a fost un tablou cu dimensiunile de 4800 X 1300 mm, una dintre cele mai mari opere artistice din Romania. Acesta surprinde conceptia autorului asupra tarii sale natale – Romania. „…istoria imediata, curatenia morala atat de necesara, fascismul si comunismul pe care mai bine le aspiram decat sa le bagam sub covor…” – sunt doar cateva elementele la care Eugene Al. Pann face referire in lucrarea sa.

 „Tin foarte mult la promovarea valorilor adevarate, iar astfel de manifestari culturale sunt ocazia ideala pentru public de a intra in contact cu arta romaneasca”, a afirmat gazda evenimentului, Camelia Sucu.

Dupa vernisaj participantii la eveniment au fost invitati la un cocktail party organizat in restaurantul The Library din incinta Class living, lansat cu aceasta ocazie.

Printre invitati s-au numarat: designerul Adrian Oianu, prieten bun al artistului, criticul de arta Emanuel Bulgar, personalitati din lumea artistica, mondena si reprezentanti ai mass media.

Showroom-ul Class living isi propune sa continue sa sustina valorile adevarate si sa surprinda pe cei care ii trec pragul cu experiente inedite, desfasurate intr-un spatiu neconventional, dominat de bun-gust si originalitate.

Articole similare

Sony lanseaza VAIO Z – cel mai performant ultra-portabil, cu o greutate de sub 1,2 kg

Adina Meyers

Cum să obținem cel mai bun preț la biletul de avion. Atenție sporită la serviciile extra!

Adina Meyers

Top 10 fructe care te ajuta sa scapi de raceala

Adina Meyers