LifeStyle

Burger King va incendia in premiera un website!

Actiunea face parte din promotia Angry Weeks pentru noile produse Angry Whopper si Angry Chicken!

„Incendiul” va avea loc pe 10 decembrie pe www.razbunareacepei.ro

Actul „razbunator” face parte din campania Angry Weeks initiata de Burger King pe 16 octombrie, in vederea promovarii noilor produse Angry Whopper si Angry Chicken.

In cele noua zile ramase pana la incendiere, romanii sunt invitati sa savureze din plin razbunarea cepei, pe platforma promotionala omonima: www.razbunareacepei.ro.

Vizitatorii site-ului pot vota in favoarea sau impotriva incendierii site-ului si se pot inscrie in promotie pentru a castiga un Angry Whopper sau un meniu pentru doi la finalul campaniei.

Tot pe www.razbunareacepei.ro, vizitatorii pot viziona cele 6 filmulete virale care surprind panica ce a cuprins capitala la amenintarea iminenta a razbunarii prin foc: in autobuz, in gara si pe peron, in piata, la mall, la alimentara.

Mecanismul de inscriere in campanie este simplu si interactiv:

Primii 1000 de utilizatori care isi incarca unul dintre cele 6 clip-uri virale pe site, blog sau profil (pe Hi5 sau Facebook) castiga automat si fara tragere la sorti un Angry Whopper, in timp ce, participantii care genereaza cele mai multe click-uri pe filmuletele incarcate astfel, primesc un Meniu Angry Whopper pentru 2 persoane la sfarsitul promotiei!

Campania se va incheia pe 10 decembrie, atunci cand, daca publicul va decide astfel, site-ul se va face scrum!

Pana in momentul de fata, 75% dintre voturi (peste 15.000) au spus da razbunarii, in timp ce 25% (aproximativ 5.000) au incercat sa scoata site-ul din „flacari”.

Au mai ramas 7 zile, 5 ore si 50 de minute!

Despre Burger King

Compania a fost fondata in 1954, in Miami/ Florida de catre James W.McLamore si David Edgerion propunandu-si sa le ofere americanilor un meniu cu produse de calitate superioara si la preturi rezonabile, servite intr-un mediu placut si curat.

Acelasi deziderat ghideaza activitatea companiei si astazi, cand Burger King administreaza 11.900 de restaurante in Statele Unite si 73 de tari din intreaga lume. Peste 90% din restaurantele Burger King sunt administrate in sistem de franciza, multe dintre acestea constituindu-se in afaceri de familie cu o experienta ce se intinde de-a lungul a decenii de activitate.

Toti burgerii Burger King sunt preparati la gratar cu flacara ceea ce confera carnii un gust inconfundabil. In 2007, cel mai popular burger din Statele Unite, – Whopper-ul, a implinit 50 de ani de existenta.

Pentru a va inscrie in promotie sau pentru a vota razbunare va rugam accesati: www.razbunareacepei.ro


Related posts

Top 10 fructe care te ajuta sa scapi de raceala

Adina Meyers

Paste cu vinete

Adina Meyers

EcoKit participa la EXPO CASA MEA

Adina Meyers