LifeStyle

RFI Romania in direct de la Festivalul international de Teatru Sibiu 2013

Peste 600.000 de spectatori sunt asteptati la editia din acest an a festivalului gazduit de superbul oras din inima Transilvaniei. In ultimii 20 de ani, Festivalul a stiut sa se dezvolte atat ca numar de spectacole, de parteneri dar si de spectatori.

Sezonul francez aduce in premiera in Romania scene emblematice ca Théatre de l’Europe Odéon, Théatre du Soleil, teatre de strada, compania de dans Alain Buffard, U Teatrino din Corsica, dar si numeroase surprize. Printre acestea, piese de Richard Demarcy impreuna cu Naif Theatre dupa La Farce de Maitre Pathelin, spectacolele companiei Les Goulus, ale Divine Quincaillerie, Kabaret de poche sau  U Teatrino, Musicomicale de le SNOB. Amintim si de Ubu Roi, dupa Alfred Jary, pus in scena de Declan Donnellan.

Intre 11 si 13 iunie, Mihaela Dedeoglu si Mirela Nedelcu Patureau de la fata locului alaturi de Matei Visniec de la Paris vor realiza emisiunea Zebra, interviuri si reportaje dedicate Festivalului de Teatru de la Sibiu.

Programul emisiunilor este disponibil la http://www.rfi.ro/articol-stiri-cultura-41971-festivalul-international-teatru-sibiu

 

Articole similare

Peștele preferat al țărilor nordice? Răspunsul corect: heringul.

Redactia

Programul “In Culise’ 11-17 Ianuarie

Redactia

LITERALmente te iubesc! Campania editurii Litera dedicata lunii februarie

Redactia