LifeStyle

Porcelines deschide in Romania cel mai mare showroom mono-brand Porcelanosa Grupo din Sud-Estul Europei

Fiind de altfel si primul din Romania pentru celebrul grup spaniol, showroomul se intinde pe o suprafata totala de 700 m2. Evenimentul de lansare si taierea panglicii inaugurale au avut loc joi, 20 iunie 2013, in prezenta a numerosi arhitecti, designeri si dezvoltatori, precum si a oficialului Porcelanosa Grupo, domnul Jorge García, reprezentantul pentru Romania al Porcelanosa Grupo.

Suntem extrem de incantati sa fim prezenti in Romania, o tara pe care am urmarit-o cu atentie si care are deja rezultate excelente, cat si un foarte mare potential pentru proiecte creative de design interior si arhitectura. Deschiderea primului showroom mono-brand Porcelanosa este un pas important pentru noi si ne ofera ocazia de a fi mai aproape de publicului iubitor de frumusete si confort, cat si de a deveni un partener de incredere pentru designeri, arhitecti si dezvoltatori”, a declarat Jorge García, reprezentantul pentru Romania al Porcelanosa Grupo.

Cu peste 40 de ani de experienta, Porcelanosa Grupo numara in prezent mai mult de 400 de magazine, in aproape 100 de tari din intreaga lume. Lansat ca producator de placi ceramice, astazi grupul spaniol are in portofoliu nu mai putin de 8 companii distincte, specializate (Porcelanosa, Venis, Gama DÉCOR, System Pool, L’Antic Colonial, Butech, Noken, Urbatek), ce ofera game largi de produse: de la placi ceramice, echipament de baie si bucatarie, pana la solutii inovative pentru arhitectura contemporana.

Un studiu exhaustiv derulat si publicat de catre Pricewaterhouse Coopers si Financial Times in primul deceniu al anilor 2000 a pozitionat Porcelanosa Grupo intre cele mai prestigioase companii prezente pe scena de afaceri globala, numarul 5 mondial intre companiile de retail. O confirmare a profesionalismului si calitatii Porcelanosa Grupo este si titlul actual de furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii.

 

Related posts

Fructele oleaginoase – prietenele femeii

Adina Meyers

De incercat la cina: vinete umplute pane

Adina Meyers

Mazda lanseaza in Romania noua campanie de brand

Adina Meyers