Suprafetele, structura materialelor si, in special, varietatea modelelor, motivelor si imprimeurilor fac ca aplicabilitatea acestora sa fie din ce in ce mai raspandita si solicitata. Arhitectura, arta si chiar moda exprima o adevarata renastere a tapetului si stickerelor in domeniul decorarii, ceea ce s-a demonstrat la expozitia HEIMTEXTIL de la Frankfurt in luna februarie 2009.

Tapetul poate defini acum orice stil (de la cele foarte elegante pâna la cele minimaliste sau clasice) si functiune. Alaturi de tapet, stickerele pentru pereti cunosc, de asemenea, o cerere sporita, intalnindu-se tot mai des in livinguri, dormitoare si chiar bucatarii si bai. Nu mai vorbim de camerele destinate copiilor si adolescentilor, care dezvaluie din acest punct de vedere noi orizonturi. Daca, in cazul copiilor mici, se poate apela la foarte multe teme specifice universului lor (cele mai utilizate provin din desenele animate Disney si din povestile la moda), atunci cand vine vorba de adolescenti sau tineri, acestea au ca surse preocuparile, idolii si stilurile lor vestimentare. Astfel, se pot intalni „scene” imense de skateboarding, auto-moto, surfing, precum si peisaje exotice. De mentionat ca multe dintre solutiile amintite (tapet, stickere) se pot aplica nu numai pe pereti, ci si pe mobilier (tablii de paturi, fotolii si canapele), aparate electrocasnice (frigidere, masini de spalat).

Related posts

Dimensiunile locuintei tale nu te multumesc? Iata cum poti sa o faci sa para mai spatioasa!

Adina Meyers

Solutii pentru ingrijirea aparatelor electrocasnice

Adina Meyers

Sugestii de amenajare pentru un spațiu dedicat lecturii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe