LifeStyle

Diversitate pentru intreaga familie

Astfel, vine in intampinarea dumneavoastra si va ofera un produs unic exceptional – cuptorul Combo 4515, menit sa va faca viata mai usoara. Acesta va permite sa gatiti in acelasi timp diferite feluri de mancare, fara ca aromele sau mirosurile sa se amestece prin utilizarea celor doua cavitati independente ale sale (una de 45 si alta de 15 cm inaltime).
Cavitatea inferioara este ideala pentru a prepara pizza utilizand ori functia specifica, cu ajutorul careia caldura este distribuita in mod uniform in interiorul cavitatii, ori pietrele speciale care permit coacerea perfecta a blatului. Noua functie prin intermediul careia piatra se incalzeste in partea superioara este ideala atat pentru a gati, cat si pentru a mentine temperatura preparatelor pentru aprox. 20 minute.

Grillul triplu
este ideal pentru fripturi la gratar si alte preparate similare. Functia sandwich a fost special creata pentru ca feliile de paine sa se prajeasca pe ambele parti in doar trei minute, fara a necesita intoarcerea acestora de pe o parte pe cealalta.

Beneficiind de aceeasi modalitate de instalare ca si un cuptor conventional, noul Combo 4515 este aliatul perfect pentru dumneavoastra in bucatarie!

Teka va propune un nou mod de a gati cu ajutorul cuptorului cu aburi HK 930 S. Gatirea cu aburi reprezinta cel mai sanatos mod de gatire datorita faptului ca se pastreaza toate vitaminele si substantele nutritive ale alimentelor, gustul, culoarea si textura acestora. In plus, nu este nevoie de o supraveghere atenta a procesului de gatire deoarece preparatele nu pot fierbe si nici nu se pot arde in exces, iar timpul de gatire este mai scurt decat in cazul cuptoarelor multifunctionale. De asemenea, consumul de energie este mai redus datorita faptului ca dimensiunile cavitatii cuptorului sunt mai reduse (h=45 cm) si exista o mai buna transmisie a caldurii.

Related posts

Recomandarile Electrolux pentru o casa eco-friendly

Adina Meyers

PRIMER – Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania

Adina Meyers

1 iunie la Muzeul Antipa

Adina Meyers