LifeStyle

Care este cel mai bun cărucior pentru un nou-născut?

Viața de familie capătă o dinamică nouă atunci când se naște un copil, iar bucuriile se împletesc cu responsabilități specifice. Ca orice ființă grijulie, viitoarea mămică se pregătește din timp pentru întâmpinarea pruncului, iar lista de cumpărături necesare bebelușului este foarte importantă. Astfel, una dintre achizițiile esențiale este reprezentată de cărucior, care face orice ieșire în aer liber relaxantă atât pentru cel mic, cât și pentru adultul care îl însoțește.

Evoluția societății a dus la o explozie de inovații și oportunități, iar producția de articole dedicate vârstei „baby” nu face excepție. Datorită acestor realități, piața de profil este plină de oferte interesante, dintre care trebuie să alegi un cărucior sigur și confortabil pentru copil. Care ar fi potrivit? Citește rândurile de mai jos pentru a descoperi câteva ponturi utile în acest sens!

Căruciorul 2 în 1

Este cu adevărat foarte util, căci bebelușii cresc rapid, iar un cărucior 2 în 1 potrivit pentru bebelușii până în 36 de luni poate fi o investiție inteligentă în sănătatea și siguranța copilului tău. Modelele din această categorie sunt realizate pentru a mulțumi necesități diferite, în funcție de opțiunile pe care le dorești:

  • Landou transformabil în unitate sport – sigur și confortabil pentru bebe, salvator pentru familie atunci când aceasta nu deține suficient spațiu pentru depozitarea componentelor căruciorului (vârsta maximă recomandată: 36 luni);
  • Landou și suport detașabile – pentru primele 6 luni, landoul este alegerea ideală, iar suportul se poate utiliza până la 3 ani, în funcție de greutatea micului pasager (15-17 kg maximum, respectiv până la 20 kg în alte cazuri);
  • „Scoică” și unitate de transport detașabile – suportul pentru bebeluș („scoica”) poate fi utilizat drept scaun auto pe o bază Isofix; acest model este recomandat din primele zile de viață până la 4 ani (greutatea maximă recomandată de producător: 22 kg).

Căruciorul 3 în 1

Într-o asemenea categorie există funcții și opțiuni complexe, create special pentru cei mai atenți și pretențioși dintre părinți. Așadar, regăsești aici tot ce ți-ai putea dori pentru binele unui nou-născut:

  • Landou, „scoică”, unitate sport – reglabile, detașabile, confortabile și ușoare;
  • Cadru metalic de lux – realizat din materiale ușoare, manevrabil și compact;
  • Roți de calitate – foarte stabile, dotate cu suspensii, sistem de frânare ușor de utilizat, oferă siguranță și deplasări relaxante pentru bebeluș.

De cele mai multe ori, sistemele de acest tip sunt dotate cu accesorii de calitate:

  • Geantă pentru bebe – bine compartimentată, cu salteluță pentru schimbat/înfășat copilul;
  • Huse pentru protecția pasagerului – poate fi instalat peste picioarele copilului, protejându-l împotriva intemperiilor, sau deasupra, ferind bebelușul de insecte;
  • Coș pentru cumpărături – de obicei, de dimensiuni generoase.

Mămicile pot considera că este important ca un cărucior să fie reversibil, pentru a-i asigura copilului contactul vizual cu persoana care îl plimbă, dar să aibă și posibilitatea de a vedea în jur mai bine, atunci când stă cu spatele către adult.

Căruciorul sport

Destul de căutat mai cu seamă în mediul urban, acest model este dedicat unui stil de viață activ. Este ușor de pliat, realizat din materiale de calitate, rezistente, perfect pentru ieșiri în parc sau la cumpărături. Un astfel de cărucior este, de asemenea, manevrabil și ușor de utilizat. Sistemul de rabatare și aerisire este extrem de eficient la nevoie, asigurând o ventilare bună pentru orice pasager.

Pentru a te asigura că modelul ales poate fi transportabil în automobilul pe care îl conduci, îți recomandăm să acorzi atenție sporită măsurilor căruciorului atunci când este pliat (sau „închis”). Eviți astfel un stres suplimentar în ceea ce privește plimbările pe trasee mai lungi.

Cărucioarele de calitate sunt conforme cu normele internaționale în vigoare, iar acest aspect este important și confirmat de fiecare distribuitor experimentat. În consecință, îți recomandăm să achiziționezi unui astfel de produs din magazine cu un rating comercial bun. Astfel te poți asigura că vei oferi un transport cu adevărat sigur și confortabil pentru cel mai iubit și sensibil membru al familiei.

Related posts

Noutati la BIFE-SIM 2013

Adina Meyers

HUMANIC- Un look radiant

Adina Meyers

Pentru al treilea an consecutiv, Electrolux si A.S.R. Principesa Margareta au organizat, cu sprijinul bloggerilor, un cooking caritabil la Palatul Elisabeta

Adina Meyers