Home

Rector, noul material care transforma baia şi bucataria in spatiul visat

Te-ai gandit vreodata ca baia sau bucataria ta pot capata un aer deosebit doar prin alegerea de produse realizate din materiale deosebite? Daca pana de curand aveai doar cateva optiuni din care sa alegi, noile tehnologii si materiale din domeniu iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza lavoarul sau blatul de bucatarie asa cum iti doresti.

Fie ca visezi la forme organice, subtiri, inspirate din fluiditatea naturii, ori forme dreptunghiulare care sa sfideze normele conventionale, cu ajutorul materialului Rector, Kuma poate implementa cele mai diverse forme, singurul criteriu fiind limita imaginatiei tale.

Materialul Rector face parte din gama materialelor „solid surface” si este un compozit de ultima generatie cu ajutorul caruia se poate crea o forma de lavoar de la zero. Imagineaza-ti doar cum ar fi sa poti opta pentru un bol special adaptat mobilierului sau nevoilor tale? Toate acestea sunt posibile in primul rand pentru ca principala caracteristica a materialului Rector este maleabilitatea, materialul fiind totusi rezistent si durabil in timp, neporos, translucid si poate fi usor reparat.

Rector poate fi folosit si pentru obtinerea blaturilor de bucatarie. Datorita caracteristicilor sale deosebite, blaturile din Rector pot avea dimensiuni si forme distincte, astfel incat sa completeze perfect ambientul incaperii tale.

In plus, nu trebuie sa-ti faci grjii in ceea ce priveste contactul cu produsele alimentare, Rector fiind un material igienic, uşor de şters, cu rezistenta mare la impact. Si in plus, disponibil in peste 10 culori, Rector poate fi ideal pentru orice tip de blat ai dori.

Pe langa Rector, portofoliul Kuma include alte noua grupe de materiale, mare parte dintre acestea fiind marca inregistrata a companiei. De asemenea, toate materialele Kuma sunt certificate prin Declaratia de Performanta, obligatorie in Uniunea Europeana din 2013. Prin integrarea RECTOR in gama de produse, fililala locala a companiei daneze si-a castigat un loc important pe piata europeana si a devenit lider in Romania pe categoria de bai publice.                                                                         

Related posts

Da obiectelor un nou look

Adina Meyers

Teatrul Nottara deschide stagiunea estivală. Programul complet

Adina Meyers

Sagrada Familia redeschisă după 4 luni

Adina Meyers