LifeStyle

Noua gama de bucatarii Quattro Mobili, acum la kika

kika Romania extinde colectia de bucatarii si lanseaza o noua linie cu design italian, Quattro Mobili, caracterizata prin pasiunea pentru detalii rafinate, simplitate si solutii inteligente de organizare.

Quattro Mobili reprezinta un mix de dinamism si modernism, adaptabil oricarui spatiu. Etajerele si multiplele variante de dulapuri ce ordoneaza totul foarte usor, accentueaza rolul bucatariilor in viata moderna.

Linia cuprinde sase tipuri de bucatarii cu nume de rezonanta italiana: Calabria, Veneta, Romagna, Lombardia, Marche, Sicilia, cu stiluri diferite, de la modern la rustic si mediteranean. Colectia este versatila, corpurile putand fi mixate intre ele, in functie de spatiul disponibil.

Gama de bucatarii Quattro Mobili este accesibila, de calitate, cu un timp scurt de livrare, de numai doua saptamani.

Liniile moderne, finisajele fine, de calitate, caracterizeaza noua colectie. In acelasi timp, suprafetele elegante ale blaturilor ofera utilizatorului o experienta unica, datorita materialului deosebit, cu un nivel bun de rezistenta. Spatiile de depozitare atat pe orizontala cat si pe verticala, insertiile din metal, dau dinamism incaperii.

Paleta de culori este extinsa, de la alb, gri, nisipiu si pana la wenge, detaliile decorative infrumusetand prin eleganta si rafinament. Reimprospatarea continua a ofertei de mobilier face parte din strategia kika de diferentiere pe piata romaneasca si de atragere de noi clienti. Quattro Mobili se adreseaza persoanelor ocupate, care apreciaza timpul petrecut acasa, bucataria fiind nu numai un spatiu pentru gatit, ci si de socializare.

De aceea, s-a optat pentru comoditate, pentru dulapuri generoase, care sporesc accesibilitatea obiectelor asezate in acest loc.

Tendintele anului 2015 promoveaza bucatariile moderne, utilate dupa ultimele tehnologii, mobilierul cat mai simplu si mai ales functional. In amenajarea unei bucatarii este importanta gasirea unui echilibru intre ceea ce este la moda si clasic, funcţionalitate şi design, fara a uita insa de accesorii şi decoraţiuni”, spune Doina Apostolica, director magazin kika Romania.

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, de aceea am adus o noua gama de bucatarii adaptata trendurilor. Albul este acum la moda, deoarece confera luminozitate si eleganta spatiului, insa si gri poate fi o alternativa interesanta, mai ales daca este folosit in contrast cu nuante mai puternice in decorarea peretilor. Bucatariile Quattro Mobili sunt practice, au un pret accesibil si un termen de livrare redus, de numai doua saptamani. In plus, calitatea si designul sunt Made in Italy. Colectia poate fi vizionata in magazin sau in catalogul disponibil pe www.kika.ro, a adaugat Doina Apostolica.

Lombard & Calabria: liniile moderne, finisajele de calitate te vor cuceri de la prima vedere. Manerele de metal sunt o parte integranta a amenajarii si evidentiaza frumos piesele de mobilier. Electrocasnicele se integreaza perfect in spatiul destinat, iar metalul din partea de jos completaza fiecare piesa de mobilier.

Romagna: un gri special, care cu siguranta atrage atentia, corpuri de mobilier drepte, cu spatii de depozitare atat pe orizontala cat si pe verticala. Sticla sablata da senzatia de luminozitate si caldura spatiului. Sertarele si manerele metalice sunt de calitate, iar finisajele deosebite.

Lombard&Veneta: perfect adaptabila in spatiile mici, bucataria Lombard & Veneta are la baza un motto simplu: Il primo amore non si scorda mai sau Dragostea

dintai nu se uita. Astfel vor simti cei care o vad pentru prima data. Un model de bucatarie italiana clasica, cu usi discrete, care se deschid la o simpla atingere. Fiecare piesa se completeaza perfect cu restul, rezultand un model aerisit si foarte modern.

Din gama Quattro Mobili mai face parte si linia de mobilier premium, din lemn masiv, dedicata living-urilor, dining-urilor si dormitoarelor, lansata de kika Romania la finalul anului trecut. Aceasta cuprinde aproximativ 130 de piese de mobilier, de la cel cu aspect antichizat sau rustic, la stilurile colonial ori elegant.

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika, va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

Related posts

Florin Piersic jr. revine la ARCUB în one-man show-ul „Freak Show”

Adina Meyers

Inovatie in bucatarie cu tehnologia ActiFry de la Tefal

Adina Meyers

Ce este important când cumpărăm un covor pentru zone cu trafic intens

Adina Meyers