LifeStyle

Kuma Romania – un univers dedicat amenajarilor de top

Parcursul companiei Kuma in România a inceput in 1998 prin inaugurarea primei linie de productie la Câmpina, urmând ca in 2006 sa se mute la Banesti, odata cu finalizarea primei investiţii de tip greenfield.

Specializati in productia de lavoare pentru bai si bucatarii, cei 75 de angajati ai companiei din România creeaza concepte inovative, unice, personalizate in functie de cerintele fiecarui client. Fiecare produs este supus unui riguros concept de calitate si implica o atentie deosebita la detalii, astfel incât lavoarele sau blaturile de bucatarie obtinute sa raspunda nevoilor clientilor, fie acestia din segmentul rezidential sau comercial.

Fiecare produs este realizat minutios din materiale inedite, precum Rector, perle sau sticla reciclata, imaginatia clientilor fiind singura limita impusa de catre Kuma. Odata fabricate, produsele Kuma sunt livrate atât in tara catre dealerii autorizati, cât si in marile lanturi de magazine specializate din tarile scandinave.  

Related posts

Tarta cu pere

Adina Meyers

iYiYi – High-Fidelity Stereo System pentru iPod – ul tau

Adina Meyers

Hedi Hoka – autoare de CD-uri mindfulness

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe