Daca sunteti în cautarea unei usi moderne pentru garaj, care sa va ofere siguranta si confort, Hormann v-a pregatit o oferta avantajoasa.

Cu usa sectionala pentru garaj RenoMatic 2015 faceti economii de pana la 40%.

Usa are o grosime de 42 / 20 mm in sectiune, cu perete dublu si spuma poliuretanica pentru o izolare termica ridicata, stabilitate buna si silentiozitate imbunatatita.

Elegantele usi sectionale pentru garaj se deschid pe verticala. Astfel castigati mai mult spatiu in interiorul si in fata garajului, avand intreaga cale de acces libera.

Usile sectionale se potrivesc intotdeauna, indiferent daca deschiderea garajului este taiata in unghi drept sau oblica sau daca are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioara.

RenoMatic 2015 ofera protectie sigura impotriva efractiei datorita mecanismului arestor de siguranta. Sistemul de actionare ProMatic functioneaza cu tehnica radio BiSecur moderna si are optiunea de deschidere pentru aerisirea garajului.

Ca avantaj promotional la achizitie primiti un al doilea transmitator radio, gratuit.

Procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat, va ofera garantia ca nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastra radio. Acesta este testat si certificat de expertii in securitate ai Universitatii din Ruhr, Bochum.

 

 

 

 

 

Related posts

Crește valoarea de vânzare a proprietății prin amenajarea cu pavaj!

Adina Meyers

Fatade spectaculoase cu caramida clincher

Adina Meyers

Cum poți verifica dacă pavajul a fost corect montat

Adina Meyers