Image default
Amenajare bucatarie Practic

Design de apartament fara detalii elaborate

Moderna, liniara, degrevata de orice artificiu decorativ suplimentar, bucataria zilelor noastre se adreseaza in principal generatiei tinere, active, care are nevoie de spatiu pentru miscare si de tehnologie moderna pentru a-si usura munca.

Cunoscute pentru designul lor futurist, foarte tineresc, compozitiile Innova se remarca prin latura practica a pieselor de mobilier care nu ocupa mult spatiu si, in acelasi timp, beneficiaza de dotari si accesorii de ultima ora. Zonele de preparare sunt gandite in asa fel incat sa existe suficient spatiu pe blat, in timp ce dulapurile sunt prevazute cu locuri de depozitare generoase.

Fronturile deschise la culoare, combinate cu finisaje de sticla si inox, dau luminozitate si transparenta spatiilor, care nu par deloc aglomerate desi beneficiaza de toate functiunile.

O pata de culoare este totusi asigurata de cateva accente de rosu-grena regasite in finisaje si decoratiuni.

Aparatura de ultima generatie este toata incorporata in mobilier, astfel incat sa nu ocupe loc suplimentar, dar si pentru a crea o imagine unitara compozitiei de bucatarie.

Locul de luat masa, cu design simplu si culori neutre, combina liniile drepte ale mesei minimaliste cu formele curbe ale scaunelor ce imita modele clasice.

Articole similare

Este nevoie de un tarc pentru copii? Conteaza pe care il alegi?

casamea.ro

Elimină insectele din casă şi grădină în mod natural

casamea.ro

Cum să-ți construiești singur un cuptor din cărămidă

casamea.ro

Lasă un comentariu

fifteen + 13 =