LifeStyle

BoConcept lanseaza pentru anul 2010 o noua colectie de moblier si decoratiuni plina de culoare!

BoConcept lanseaza colectia si catalogul pentru anul 2010. Aceasta este cea de-a patra colectie lansata de retailerul danez în România, ce va fi prezenta atât în concept store-urile din Bucuresti si Sibiu cât si în noul showroom din Iasi, ce va fi inaugurat pe data de 15 octombrie.

Colectia pentru anul 2010 exprima mult optimism, conturând un stil de viata jucaus si relaxat unde spontaneitatea îsi gaseste cu usurinta loc. Originalitatea si simplitatea sunt, de asemenea, foarte importante pentru BoConcept, tocmai de aceea anul acesta se pune si mai mult accent pe calitatea si textura materialelor. Noua colectie îi invita pe iubitorii designului interior sa se bucure de o multime de culori si forme noi.

Printre vedetele BoConcept ale anului 2010 se numara scaunul “zâmbaret” Rock, scaunul Imola, o adevarata vedeta a designului interior, disponibil în doua variante, canapeaua cu pret foarte accesibil Lugo, ce se poate transforma într-un lounge spatios, canapeaua Messina si elegantul sistem de perete Modena.

Accesoriile sunt o parte foarte importanta a noii colectii, desavârsind stilul unei amenajari interioare. BoConcept continua sa îsi dezvolte gama de accesorii într-o colectie speciala, ale carei piese selectate cu grija reflecta stilul unic al brandului.

Colectia pentru anul 2010 reuneste trei stiluri: Delicate Detail, Pure Pole si Mania Mix.

Conceptul de “living the good life” este esenta stilului Delicate Detail. Inspirându-se din domeniul artistic, acesta sarbatoreste esteticul. Materiale si culori pretioase sunt asociate cu accente naturale pentru un aspect elegant si sofisticat. Stilul este, în acelasi timp, simplu si rafinat. Formele seducatoare sunt puse în valoare prin evidentierea detaliilor si a materialelor cu aspect pretios. Culorile predominante sunt alb si negru, punându-se foarte mult accent pe gri. Marourile si nunantele înrudite sunt scoase în evidenta prin alaturarea unor note de culoare precum galben ocru, mura si mov. Textilele cu model delicat, culorile frumoase si suprafetele texturate creeaza senzatia de exclusivism.

Stilul Pure Pole emana dragoste pentru natura. Locuinta este considerata un sanctuar linistit pentru întreaga familie. Cu elemente caracteristice anilor 60, amenajarile definite de acest stil sunt naturale si elegante, dar în special originale. Pure Pole se inspira din diferitele culturi tribale ale lumii. Aspectul creat este brut. Texturile inspirate de pietre si nisip sunt îndulcite prin folosirea textilelor îmbietoare în culori frumoase, precum verde cactus, maro întunecat, galben ocru si griuri. Combinarea, în mod special, a furnirului alb sau negru cu piese create manual da nastere unei atmosfere calme si rafinate. Interioarele caracterizate de acest stil sunt mai de graba clasice si functionale, decât decorative.

Mania Mix este o explozie de culoare, un joc al ideilor noi si incitante. Este reprezentativ pentru un stil de viata spontan si relaxat, caracterizat de multa energie si umor. Transpira un optimism molipsitor, exprimat prin detalii puternice. Dungile si modelele grafice joaca un rol important în definirea acestui stil. Nuantele de baza sunt negru, alb si gri combinate cu accente de culoare, cum ar fi galbenul, movul neon sau rozul îndraznet.

Intreaga gama de mobilier si decoratiuni foloseste materiale simple, corecte, naturale, de buna calitate si are ca punct de plecare preocuparea pasionata pentru designul functional si accesibil. Pentru a realiza acest lucru, BoConcept se straduieste sa gaseasca echilibrul între materialele selectate cu atentie si simplitatea deliberata. Calitatea produselor a fost întotdeauna o componenta subînteleasa a stilului BoConcept si de aceea produsele si accesoriile comercializate se ridica la standardele europene si internationale. BoConcept aplica sistemul de asigurare a calitatii, bazat pe standardul ISO 9000, si depune eforturi considerabile pentru îmbunatatirea proceselor de productie, protejând astfel mediul înconjurator.

Related posts

„Octav” a fost selectat în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Beijing

Adina Meyers

Regaseste gustul proaspat al legumelor si fructelor cu FreshFrost Free

Adina Meyers

Policolor lanseaza un produs inovativ antimucegai – Polisept

Adina Meyers