LifeStyle

RealLife® de 15 seturi de la Electrolux: petreceri in gradina fara grija vaselor murdare

Venirea verii inseamna reluarea intalnirilor cu familia extinsa si cu prietenii la iarba verde, in gradina. Daca pana acum preferai sa eviti astfel de petreceri, cu ajutorul masinii de spalat vase RealLife® de 15 seturi de la Electrolux poti uita de grija vaselor care raman in urma invitatilor. Astfel, tot ce-ti ramane de facut este sa te bucuri de momentele petrecute alaturi de cei dragi si sa lasi spalatul veselei folosite in grija RealLife®.

Cu un interior generos, care permite spalarea a 15 seturi de vase, vei putea curata rapid si eficient vesela ramasa in urma invitatilor intr-o singura transa. Mai mult, RealLife® este prevazut cu o tava detasabila pentru tacamuri pe care o vei putea scoate si inlocui cu tava murdara de grasime a cuptorului, daca doresti sa o cureti dupa ce ai gatit, sau vei putea detasa tava de tacamuri la finalul programului si duce pana la sertarul cu tacamuri pentru o descarcare usoara. De asemenea, datorita marimii tavii de tacamuri, vei putea curata cu usurinta ustensilele de gratar, clestii si lingurile mari de salata.

Cu ajutorul celor 5 sisteme de pulverizare a apei, indiferent de incarcatura sau de gradul de murdarire a vaselor, RealLife® va lasa in urma sa vesela impecabila, fie ca este vorba de oale, tavi de cuptor sau farfurii. Mai mult decat atat, datorita etapei de pre-spalare AutoSense, RealLife® va detecta gradul de murdarire a vaselor si va regla consumul si temperatura apei in functie de aceasta informatie. Astfel, consumul de apa si de energie va fi minim, masina de spalat vase incadrandu-se in clasa de energie A+++.

Cu ajutorul RealLife® nu vei mai fi nevoita sa speli manual paharele delicate, deoarece masina de spalat vase este prevazuta cu sisteme inovatoare precum SoftGrip®, care sustine ferm paharele de picioarele de sticla, si SoftSpikes®, care va pastra articolele de sticla intr-o pozitie stabila. Astfel, vei avea cele mai bune rezultate, chiar si cu cele mai sensibile pahare.

Asadar, nu-ti ramane decat sa planuiesti meniul pentru urmatoarea petrecere in curte, deoarece de curatenie se ocupa masina de spalat vase RealLife® de la Electrolux.

 

 

Related posts

Sophia a aniversat 10 ani de activitate

Adina Meyers

Zero Risipă, un proiect menit să combată risipa alimentară

Adina Meyers

MeetYou, mobilier modular de la Techno Office

Adina Meyers