LifeStyle

Pinum Doors & Windows are un nou parteneriat din 2015 cu Barausse, Italia

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi, ferestre si parchet, anunta un nou parteneriat cu un traditional producator de usi Italian, Barausse.

“Ne-am propus să ne extindem si sa completam gama produselor de lux, motiv pentru care am ales să începem acest parteneriat. Barausse, la fel ca Pinum Doors & Windows, membru al grupului Nusco, este un producător cu mulți ani de experiență, care pune mare accent atât aspect, cat și pe calitate.

Usile Barausse, 100% produse in Italia, sunt fabricate dupa ultimele tehnologii, eleganta si rafinamentul fiind doar doua dintre cuvuintele care descriu perfect aspectul acestor usi.

Un alt motiv al inceperii acestei colaborari, a fost faptul ca, pe langa modelele de usi cu dimensiuni standard, avem posibilitatea de a veni in ajutorul clientilor cu usi de dimensiuni atipice din punct de vedere al inaltimii, acestea putand sa atinga pana la 3 m inaltime.” A declarat Francesco Curcio, Director General.

Pentru mai multe informatii, vizitati showroomul din Bucuresti, Sos. Pipera, Nr.48, Sector 2.

Related posts

Saint-Gobain sarbatoreste 350 de ani de activitate

Adina Meyers

“Bike Me Up”, primul festival din Vatra Dornei dedicat bicicliștilor cu peste 1000 de premii, are loc în perioada 1-3 iunie

Adina Meyers

Picanterii de Bucuresti- editie speciala pentru domnite si dudui

Adina Meyers