LifeStyle

Galetusa „Garden” – cum sa decorezi trei incaperi diferite cu acelasi obiect

Decoratiunile de interior trebuie inlocuite permanent cu cele mai noi produse aflate in tendinte. Tocmai din acest motiv, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, vine in intampinarea celor care vor sa faca o investitie inteligenta si propune un accesoriu jucaus, care, cu putina creativitate, poate fi utilizat in numeroase ipostaze.

Inceputul verii este cel mai bun moment pentru a aduce un suflu proaspat locuintelor, mai ales atunci cand acestora le lipseste un spatiu verde exterior. In acest sens, Chic Ville propune un mic accesoriu care, prin natura sa jucausa, este capabil sa joace trei roluri diferite, oferind, de fiecare data, un aer de prospetime, specific gradinilor.

Potrivit specialistilor Chic Ville, galetusa "Garden" se adreseaza, in primul rand, pasionatilor de gradinarit care o pot folosi drept ghiveci pentru mirodenii. Prin aspectul sau vintage datorat metalului alb din care este confectionata, galetusa ofera o nota aparte incaperii. In plus, avand dimensiuni reduse, jardiniera se poatea agata cu usurinta de cuierul din bucatarie, pentru a fi permanent la indemana gospodinelor.

De asemenea, tot datorita dimensiunilor sale reduse, galetusa poate fi intrebuintata si ca ghiveci pentru plante mici, precum cactusii. Totodata, continand florile potrivite de sezon, galetusa poate fi folosita si ca accesoriu decorativ pe masa festiva din dining, unde, intercalata cu felinare si sfesnice antichizate va oferi mesenilor un ambient inedit.

Pentru cei mai indrazneti si pasionati de proiecte DIY, galetusa de metal poate fi integrata cu succes in spatiul de studiu. Astfel, pixurile, pensulele si creioanele colorate pot fi adunate intr-un singur accesoriu, suficient de incapator incat sa cuprinda inclusiv toate maruntisurile din camera care se aduna pe birou.

„Astfel de accesorii sunt printre cele mai practice investitii pe care le putem face. Odata achizitionate, este nevoie doar de putina inspiratie pentru a le gasi de fiecare data o noua intrebuintare. Ulterior, atunci cand ne plictisim de galetusa din bucatarie, ii putem oferi un nou rol pe birou sau in baie”, spunet Marius Şerbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville. 

Related posts

50 de ani, 50 de rețete

Adina Meyers

L’Erbolario te ajută să te bucuri de un bronz strălucitor

Adina Meyers

Cum să îți depozitezi eficient colecția de viniluri 

Adina Meyers