Case de vacanta

Ralph Lauren si-a amenajat casa in stil asiatic

Casa iese in evidenta atat prin elementele decorative cat si prin valoarea estitica a proiectului in sine. Designerul detine o vila jamaicana. Lauren si-a amenajat casa cumparata cu 20 de ani in urma. in stil asiatic, cu obiecte care dateaza din secolul al XVIII-lea. „Am amenajat aceasta casa asa cum mi-am dorit ca acest loc sa fie: linistit si elegant”, a explicat cunoscutul creator. Stilul oriental, cuprinde elemente preluate din cultura japoneza, chineza sau vietnameza, cuprinzand detalii si aspecte preluate de la mai multe popoare.

Elementul de baza al stilului asiatic, definitoriu de altfel pentru cultura orientala, este feng shui-ul, arta straveche care s-a construit pe conceptul de echilibru energetic in cadrul unei locuinte, prin amplasarea corecta, conforma unor reguli prestabilite ale obiectelor din incapere.

Designerul este mare iubitor al elementelor de design interior din natura: animale, plante, plus scene din mitologie si din timpuri ancestrale. In plus, pe ici pe colo, au fost incluse si picturi murale.

La exterior cel mai de pret accesoriu al casei este peisajul, marea fiind cea care inconjoara intreaga constructie.

 

Sursa foto: arhitecturaldigest.com

Related posts

Acasa la Anca Turcasiu

Adina Meyers

Acasa la Jessica Alba

Adina Meyers

Acasa la Raluca Moianu

Adina Meyers