Dacă te-ai plictisit de modul în care este amenajată locuința ta și vrei să adaugi un plus de farmec, dar fără o cheltuială prea mare, poți utiliza rafturile. Reprezintă o soluție estetică, dar și una funcțională. Astfel, vei avea ocazia să organizezi și mai bine lucrurile din casa ta.

Rafturile pot fi amplasate în orice cameră – bucătărie, living, baie, dormitor etc. În plus, se potrivesc oricărui stil de amenajare interioară. Le poți achiziționa direct din magazin sau, de ce nu, le poți construi chiar tu.

Este important ca acestea să aibă un aspect plăcut, dar să fie și rezistente. În funcție de elementele pe care le vei așeza pe ele, vei putea alege materialele din care sunt construite. De exemplu, rafturile pentru cărți vor fi diferite de cele destinate susținerii jucăriilor din camera unui copil.

Dacă în camera unde intenționezi să amplasezi o astfel de construcție nu există un punct central, atunci poți apela la această soluție.

Indiferent de elementele pe care vei decide să le pui în evidență prin amplasarea lor pe rafturi – poze de familie, flori, obiecte achiziționate din diverse călătorii etc. cu siguranță căminul tău va căpăta un plus de personalitate.

În galeria foto vei regăsi câteva modele care te pot inspira pentru a realiza cea mai bună alegere în cazul unor rafturi.

Sursă foto:  https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

Related posts

Cum influențează SEO vânzările firmelor de design interior

Adina Meyers

Trucuri pentru băile mici

Adina Meyers

Peste 3.300 de echipe de studenți participă la concursul International VELUX Award 2018

Adina Meyers