Home

Idei de a decora masa pentru o petrecere alături de cei dragi

Petrecerea timpului liber alături de familie și de prieteni reprezintă mereu un prilej de bucurie. Dacă îți place să organizezi petreceri la tine acasă trebuie să acorzi atenție tuturor detaliilor – meniu, muzică, decorațiuni etc. Astfel, invitații tăi se vor simți foarte bine, iar tu vei primi multe aplauze pentru modul în care te-ai pregătit.

Un aspect de care va trebui să ții cont este modul în care vei decora masa. Fiind vară, poți alege, de exemplu, ca temă principală marea. O față de masă bleu sau în dungi albe și albastre, la care poți asorta o veselă albă. Poți să realizezi chiar tu niște aranjamente din scoici, nisip și sfoară – vaze pentru flori, suporturi pentru lumânări etc.

Un alt stil în care poți aranja masa este cel rustic. Florile de câmp așezate lângă niște coșuri împletite vor crea o atmosferă de poveste.

Indiferent de varianta aleasă este nevoie sa ții cont de armonia dintre culorile folosite, dar și de preferințele invitaților. Este o dovadă de apreciere dacă vei reuși să adaugi un element reprezentativ pentru fiecare dintre ei.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini care te pot inspira în aranjarea unei mese.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Insula Heimaey, Islanda: stânca în formă de elefant care a cucerit lumea – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

„Cărți deschise pentru minți deschise” a XI-a ediție a campaniei naţionale „Te așteptăm în librărie!” 2019

Adina Meyers

Cum alegeţi sistemul de ventilaţie?

Adina Meyers