LifeStyle

Protectie solara sigura si distractiva pentru copilul tau!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm KID Spuma SPF 50+ 150 ml, un produs de protectie solara foarte inalta pentru pielea delicata a copiilor peste 3 ani, sub o forma de spuma jucausa.

Expunerea la soare este benefica si necesara, insa aceasta poate sa si dauneze sanatatii! Copiii nu se bucura de acelasi nivel de rezistenta la ultraviolete ca adultii, de aceea, ei au nevoie de un plus de protectie atunci când se expun la soare.

Protectia solara pentru copii este unul dintre pilonii angajamentului de fotoresponsabilitate Bioderma. Intreaga gama Photoderm KID este adaptata nevoilor pielii sensibile a copiilor, oferind:

– fotoprotectie externa foarte inalta, asigurata de filtrele solare

– fotoprotectie interna, asigurata de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection® si Peptidele C, ce stimuleaza mecanismele naturale de autoaparare impotriva stresului oxidativ si a socului termic, limitând astfel riscul degradarii ADN-ului celular si dezvoltarea cancerului de piele.

Luna aceasta, Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm KID Spuma SPF 50+ 150 ml o noua textura jucausa ce asigura copiilor cu vârsta peste 3 ani o fotoprotectie foarte inalta impotriva razelor ultraviolete, protejându-i impotriva arsurilor solare.

Photoderm KID Spuma 50+ 150 ml este rezistent la apa, nisip si transpiratie. Formula sa este fotostabila si asigura o toleranta cutanata excelenta. Nu contine parabeni, alcool, parfum, octocrilena.

Pret recomandat in farmacii:

Photoderm KID Spuma 50+ 150 ml – 59 RON

 

Related posts

Patru zile de film românesc într-un oraș fără cinematograf

Adina Meyers

Extragerea castigatorului de la concursul Casa Mea si Tefal

Adina Meyers

Porumbul dulce este ingredientul secret Electrolux al lunii august

Adina Meyers