LifeStyle

VIKING aduce in Romania cea mai usoara masina de tuns iarba din toate gamele sale – ME 235

Cea mai usoara masina de tuns iarba din gama VIKING este acum disponibila si pe piata din Romania. Cu o greutate de doar 13 kg, noua ME 235 a fost conceputa pentru ingrijirea suprafetelor de iarba de pana la 300mp. ME 235 se alimenteaza la priza si este extrem de usor de manevrat, fiind apreciata mai ales de catre doamnele pasionate de gradinarit.

Noul model ME 235 beneficiaza de experienta de ani de zile in inovatie a producatorului austriac VIKING, parte a grupului german STIHL. Astfel, pe acest utilaj sunt implementate tehnologii de taiere de ultima ora, fiind proiectat pentru utilizatori de talii diferite, gratie ghidonului reglabil pe inaltime.

Inaltimea de taiere poate fi modificata pe 5 trepte, variind intre 25 si 65 milimetri. Iarba se colecteaza in cosul cu capacitatea de 30 de litri, care se goleste in momentul in care indicatorul de umplere este pe pozitia full.

Toate aceste functionalitati sunt completate de una la fel de importanta: silentiozitatea. Reducerea zgomotului la utilizare va face din operatiunea de tundere a ierbii in curte, o adevarata placere. 

Related posts

Snacks-uri pe care le poţi face în casă

Adina Meyers

ALIRA – Noul vin ce imbina experienta din Bordeaux cu tinutul dobrogean

Adina Meyers

Reteta Cozonacului Perfect

Adina Meyers