LifeStyle

VIKING aduce in Romania cea mai usoara masina de tuns iarba din toate gamele sale – ME 235

Cea mai usoara masina de tuns iarba din gama VIKING este acum disponibila si pe piata din Romania. Cu o greutate de doar 13 kg, noua ME 235 a fost conceputa pentru ingrijirea suprafetelor de iarba de pana la 300mp. ME 235 se alimenteaza la priza si este extrem de usor de manevrat, fiind apreciata mai ales de catre doamnele pasionate de gradinarit.

Noul model ME 235 beneficiaza de experienta de ani de zile in inovatie a producatorului austriac VIKING, parte a grupului german STIHL. Astfel, pe acest utilaj sunt implementate tehnologii de taiere de ultima ora, fiind proiectat pentru utilizatori de talii diferite, gratie ghidonului reglabil pe inaltime.

Inaltimea de taiere poate fi modificata pe 5 trepte, variind intre 25 si 65 milimetri. Iarba se colecteaza in cosul cu capacitatea de 30 de litri, care se goleste in momentul in care indicatorul de umplere este pe pozitia full.

Toate aceste functionalitati sunt completate de una la fel de importanta: silentiozitatea. Reducerea zgomotului la utilizare va face din operatiunea de tundere a ierbii in curte, o adevarata placere. 

Related posts

Gateste mai mult si mai usor cu Tefal Sensorielle

Adina Meyers

Fum vs. Vapori – de ce să alegi tigara electronica ca metodă pentru a renunța la fumat

Adina Meyers

RAISANDRA, VICTORIOASĂ LA UN PRESTIGIOS CONCURS DE LA HOLLYWOOD: A LUAT PLACHETA DE CAMPION MONDIAL PE MUZICĂ ȘI 8 MEDALII

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe