Pavajul Pietra este unul dintre pavajele rezidentiale care se integreaza de minune atat intr-un mediu rustic, cat si intr-unul modern prin designul sau natural, inspirat de forma si suprafata pietrei naturale.

Fiind disponibil intr-o gama cromatica formata din nuantele perla, scoica si sepia, acesta poate fi adaptat cu usurinta la orice combinatie cromatica.

Textura si variantele cromatice disponibile il fac sa fie alegerea ideala pentru alei, terase sau spatii cu atmosfera rustica, naturala. Modelul Pietra prezinta o grosime de 60 mm, are o lungime de circa 170 mm si latime de circa 334 mm.

In perioada 6 mai – 30 iunie, modelele Rustic, Patrat P4 Rustic, Maris si Pietra pot fi achizitionate la promotie, cu TVA-ul de 24% CADOU. In plus, pentru fiecare 10 mp achizitionati primiti bonus la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1, culoarea maro. Produsele din promotie sunt accesibile clientilor din toata tara printr-o retea vasta de distribuitori. Mai multe detalii aflati pe http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/

Related posts

Chic si modern: mic mobilier de gradina din pavele

Adina Meyers

Ce fel de piese auto ar trebui să aveți în garajul dumneavoastră?

Adina Meyers

Avantajele izolatiei termice cu fibre de celuloza. Izolatia cu fibre de celuloza, o solutie cu adevarat ecologica

Adina Meyers