Decor LifeStyle

Protecție și igienă în școli și grădinițe

Grija pentru copii este cea mai mare.

 

De aceea, trebuie să ne asigurăm că ei sunt puternici, sănătoși și că au cele mai bune condiții de curățenie și igienă. Atât acasă cât și la școală sau la grădiniță.

În contextul actual, curățenia și igiena sunt extrem de importante.

Acestea au un rol extrem de important în păstrarea sănătății copiilor și a întregii familii. De aceea, trebuie acordată o atenție specială condițiilor din școli, grădinițe, locuri de joacă și alte spații pentru desfășurarea activităților pentru copii.

Este deci foarte important ca spațiile în care trăiesc și se joacă copiii să fie foarte bine curățate și dezinfectate. Folosind produse profesionale, de cea mai bună calitate. În plus, atât părinții cât și copiii trebuie să fie foarte bine informați și educați cu privire la importanța curățeniei pentru sănătate.

Măsurile pentru îndepărtarea bacteriilor și a virusurilor sunt multiple.

Și pot începe chiar înainte ca cei mici să pășească în interiorul unităților de învățământ. Astfel, clădirile în care își desfășoară activitatea o grădiniță sau o școală trebuie întreținute corespunzător. Cu produse și articole pentru menținerea curățeniei și a igienei. Acestea trebuie să fie bune din punct de vedere calitativ și profesional.

 

Covorașele dezinfectante de la intrare

La intrarea în unitățile de învățământ se pot monta covorașele dezinfectante. Acestea țin virusurile și microbii la distanță. Holurile pot fi dotate cu mașini profesionale de curățenie, care să spele profesional suprafețele cu detergent.

Pe lângă acestea, din școli nu trebuie să lipsească:

  • Dispensere și dozatoare, pentru folosirea igienică a săpunului și a prosoapelor de hârtie de unică folosință
  • Consumabile hârtie de unică folosință
  • Săpunuri lichide, spumă și cremă și dezinfectanți pentru mâini
  • Odorizante pentru cameră
  • Detergenți profesionali și produse pentru curățenie
  • Coșuri gunoi
  • Dezinfectanți pentru mâini și standuri pentru dezinfectare.

Mâinile au un rol important în răspândirea microorganismelor și a bolilor

Pe lângă toate produsele pentru curățarea și igienizarea spațiilor, esențial pentru cei mici este să aibă o igienizare corectă a mâinilor. Mâinile au un rol important în răspândirea microorganismelor și a bolilor, de aceea este important să le spălăm și să le igienizăm cât mai bine. Până la 80% din bolile infecțioase se transmit, conform World Health Organisation (WHO), prin mâini. Astfel, datorită numărului mare de microorganisme tranzitorii ce se găsesc pe mâini, dezinfecția igienică reprezintă cea mai importanta măsura pentru reducerea încărcăturii microbiene. Aceasta se face după spălarea și uscarea prealabilă (daca mâinile sunt vizibil murdare), cu o cantitate de dezinfectant necesară. In acest sens, cele mai recomandate produse sunt gamele profesionale de dezinfectanți profesionali pentru igienizarea corectă a mâinilor.

Spălatul regulat și temeinic al mâinilor este esențial pentru păstrarea sănătății.

În mod special după fiecare utilizare a toaletei, înainte și după masă precum și după contactul cu animalele, jucăriile, băncile din școli și alte elemente favorabile dezvoltării bacteriilor.

Astfel, trebuie să ne păstrăm sănătatea și să menținen un sistem imunitar puternic.  Mai ales când vorbim de perioade atât de importante, de dezvoltare, din viața copiilor noștri. Trebuie să ținem cont de normele de igienă necesare oricărui spațiu cu care interacționăm. Și, să folosim produse de cea mai înaltă calitate.

Related posts

Te muți și nu știi la cine să apelezi? Alege serviciile profesionale ale unei firme de mutări!

Adina Meyers

Mese cu design incredibil

Adina Meyers

Case de vacanță în România – o ofertă premium la forumul româno-olandez Romanian Business Day

Adina Meyers