Obtine o crestere a valorii casei

Renovarea dormitorului pentru a obține o creștere a valorii casei este diferită de renovarea acestuia pentru propriul confort. Pentru a profita la maximum spațiul pe care îl aveți, trebuie să cunoașteți cele mai bune idei care vă cresc valoarea casei. Atunci când vrei o valoare mai mare de revânzare, trebuie să faci alegeri care să atragă piața mai largă. Obținerea valorii maxime a unei case poate însemna adăugarea unor elemente suplimentare. Cum ar fi includerea unui dressing in dormitor sau utilizarea mobilierului smart.

Cum sa eviti scaderea valorii casei

De asemenea, puteți obține valoarea maxima atunci când vă ocupați de podele și ferestre cu ajutorul unei firme de amenajari interioare. Această alegere va fi determinată de celelalte camere din casa  și de celelalte case din cartierul tău. Dormitorul nu ar trebui să fie cu mult mai bun (sau mai rău) decât restul casei. Cu alte cuvinte, dacă restul casei pare că a fost construit acum treizeci de ani și doar dormitorul este actualizat, impactul asupra valorii casei va fi scăzut.

Idei de renovare care maresc valoarea unei case

Planifica o renovare generala

Nu numai că un plan te va împiedica să faci alegeri rele, ci te va menține pe drumul cel bun și întreaga casă va avea un aspect uniform.

Vezi mai multe optiuni

Când renovezi, asigură-te că dormitorul este cel puțin la fel de bun ca cele din casele din jur. În mod ideal, dacă este posibil poți face dormitorul mai bun decât toate celelalte.

Consulta un agent imobiliar

Atunci când cauți să îți mărești valoarea locuinței,  un agent imobiliar local  este cea mai bună resursă. Internetul nu îți va oferi niciodată sfaturi la fel de specifice pe care le va oferi un agent imobiliar.

Prioritizeaza fondurile

Găsește elementele dormitorului care vor oferi cel mai bun randament din banii investiți. Acest lucru va varia în funcție de locație și poate fi orice, de la tavanul fals, până la pardoseala din lemn de esență tare.

Documenteaza-te asupra pietei

Află ce solicită cel mai des cumpărătorii din zona ta și investește bani pentru a obține materiale de cea mai bună calitate care să răspundă acestei dorințe. Dacă este vorba de exemplu despre o anumita culoare a pereților, investește in serviciile unui zugrav de interior.

Lucreaza cu profesionistii

O altă resursă pentru a găsi modalități de creștere a valorii casei tale este angajarea unui designer profesionist sau a unei firme de amenajări interioare.

Repara totul cat mai bine

Inspectează spațiul și rezolva toate problemele. Operațiunea  poate include repararea subsolurilor vechi, soluționarea problemelor de cablare și alte lucruri care pot fi găsite în inspecție. Deși este posibil să nu ofere o actualizare vizuală, aceste reparații vor  îmbunătăți valoarea casei la revânzare .

Vopsea:

Una dintre cele mai simple modalități de a face upgrade și de a crește valoarea dormitorului  este cu o lucrare de zugrăvire simplă. O găleată de vopsea nu costă mult iar serviciile unui zugrav profesionist sunt foarte accesbile.

Abordeaza totul green:

Schimbă corpurile de iluminat, pune o izolație mai bună pe pereții exteriori, înlocuiește ferestrele cu geamuri duble. Fiecare efort depus pentru a-l face mai eficient din punct de vedere energetic economisește bani acum și este un punct de vânzare pentru potențialii cumpărători.

Elimina elementele kitsch:

Un tavan de floricele este ceva ce majoritatea designurilor moderne au eliminat complet. Scoaterea acestui tip de decor îmbunătățește valoarea de revânzare a casei și ajută la menținerea potențialilor cumpărători interesați.

Dormitor suplimentar = bani suplimentari

În aproape toate cazurile, dacă adaugi un dormitor, adaugi valoare casei tale. Există cazuri în care acest lucru nu este adevărat, dar, în general, un alt dormitor va adăuga valoarea casei tale. Acest lucru este valabil mai ales dacă îl construiești ca un plus și nu sacrifici niciuna dintre celelalte camere. În acest sens va trebui să lucrezi cu persoane specializate și firme de renovări profesionale.

Imbunatateste lumina

Dacă fereastra  nu se află într-o parte a casei care primește multă lumină, găsește o soluție pentru o iluminare bună. Aceste opțiuni aduc mai multă lumină naturală și fac spațiul să se simtă mai deschis și mai primitor.

Renoveaza podeaua

O podea în stare bună va influența dramatic prețul de vânzare al casei.Lemn tare – deși covorul este cea mai confortabilă opțiune, lemnul tare este ceea ce își doresc majoritatea cumpărătorilor pe piața actuală. Așadar, renunță la un pic de confort și pune podele din lemn de esență tare. Dacă bugetul nu se poate întinde atât de mult, selectează lemnul stratificat.

Atentie la încalzire:

O opțiune de lux este încălzirea radiantă prin pardoseală. Încălzirea radiantă poate fi instalată adesea între grinzile podelei.

Cere parerea celor din jur

Chiar dacă nu ți se pare cea mai bună opțiune, este recomandat să ceri și părerea familiei sau a prietenilor. Poate este un tavan deteriorat pe care nu l-ai reparat niciodată sau un dulap mic care strică decorul și pe care nu îl vezi.

Modifica tavanul

Adaugă un tavan boltit sau o arcadă pentru a îmbunătăți aspectul general al dormitorului;

Modernizeaza baia principala

Modernizarea băii principale ar trebui să fie inclusă în orice renovare a dormitorului principal. Dacă actualizezi dormitorul și ai o baie veche, nu ai crescut valoarea camerei. Într-un dormitor matrimonial, actualizările modeste și o baie renovată oferă o valoare mult mai mare casei.

Tehnologie:o  utilizare corectă a tehnologiei poate crește valoarea casei. Poți adăuga un sistem home cinema în dormitor sau alte elemente de tip smart home.

Atentie la dulapuri

Dacă ai o casă mai veche, dulapul poate fi mult mai mic decât cele care sunt în case mai noi. Dacă acesta este cazul, ia în considerare schimbarea dulapurilor. Poți chiar să investești într-un dressing.

Related posts

5 piese de mobilier esențiale pentru o garsonieră

Adina Meyers

Spatiul din jurul caloriferului, un spatiu care merita toata atentia ta

Adina Meyers

Cele mai frumoase idei pentru dormitor, pentru un somn odihnitor

Adina Meyers