Suprafata desfasurata: 193 mp

Regim de inaltime: P + E

Proiectul reprezinta o locuinta unifamiliala. La intrare gasim un hol lung, in forma de U, care face legatura cu toate spatiile locuintei. In prima parte a casei avem doua dormitoare, cu dressing si bai proprii, care au acces catre o curte interioara cu terasa.

Langa hol au fost pozitionate spatiile tehnice si o baie, care sunt ventilate. In continuare se gaseste un dormitor de dimensiuni ceva mai mici, fara dressing si baie proprie. Holul principal se termina cu zona de zi, unde avem bucataria, diningul si livingul. Acestea formeaza un spatiu open-space generos, care este luminat pe ambele parti, avand si terase pe ambele parti.

Din punct de vedere planimetric, casa este in forma de U, beneficiaza de o curte interioara, fapt care faciliteaza iluminatul natural in toate camerele casei. Pe partea de Est si Nord-Est a casei gasim o terasa generoasa, in forma de L, care este bine luminata natural.

Proiectul propune o locuinta moderna, luminoasa, inconjurata de zone verzi, in care te poti relaxa foarte usor. Finisajul exterior este realizat cu tencuiala alba, iar geamurile sunt subliniate cu o tamplarie de culoare inchisa, creand un contrast binevenit.

Date birou arhitectura:

A7 arhitectura

AED Works

Arh. George Tatulea

Mobil: 0728.554.112

E-mail: georgelaurentiu@gmail.com

Web: www.a7arhitectura.com

Related posts

Soba pe lemne – sistemul de incalzire potrivit pentru o atmosfera de poveste

Adina Meyers

Blocurile de zidarie inseamna doar 4% din costul total al unei case.

Adina Meyers

5 lucrari de mentenanta pe care trebuie sa le faci regulat in casa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe