Dacă ești în căutarea unui proiect de casă modernă, atunci exemplu de față s-ar putea să fie pentru tine. Volumele actuale, cât și combinația de materiale sunt elementele care asigură modernitatea acestui proiect. 

Cei 294 mp ai suprafeței construite sunt împărțiți astfel încât membrii familiei au parte atât de zone de intimitate separate, dar și de zonele de socializare. Parterul este dominat de living și dining, de unde se accede spre terasa de 21,80 mp și spre bucătăria cu dimensiuni generoase. Tot la parter se mai află și spațiile pentru depozitare, atât de utile în orice casă, dar mai ales în cele construite pe pământ. 

La etaj, se află două dormitoare. Cel matrimonial măsoară 18,25 mp, iar al doilea, 17,45 mp. Ambele au băi proprii, câte un dressing și acces spre terasa circulabilă, unde micul dejun, în diminețile calde de vară este cu siguranță o plăcere!

Tot aici, la etajul unu se mai află un dressing, separat de cele două dormitoare, și el un excelent spațiu pentru depozitare.

Care sunt avantajele acestui proiect de casă modernă?

În primul rând este prevăzut cu spații perfecte pentru depozitare și este foarte bine organizat. În cazul în care îți dorești un beci,  se poate proiecta unul. Sau dacă una dintre camere ți se pare prea mare sau prea mică, atunci ele vor fi proiectate de arhitecți în concordanță cu nevoile și dorințele tale. În plus, interiorul poate fi recompartimentat așa cum crezi tu că ar fi cel mai bine pentru tine și familia ta.

Nu contează în ce colț al țării vrei să îl construiești. Acesta poate fi livrat oriunde în țară, important este să știi de la început care îți sunt nevoile de spațiu, dar și bugetul. 

Nu trebuie să îți bați capul cu documentațiile pentru obținerea autorizației de construire, pentru că acestea sunt incluse. 

Calculele făcute de arhitecți sunt făcute în așa fel încât costul de punere în execuție este optim, iar ahitectura practicată este funcțională. Asta înseamnă că nu o să te trezești cu grinzi și stâlpi poziționați inestetic în mijlocul casei.

Text: Sanziana Iaru

Foto: www.eproiectedecase.ro

Related posts

Finisaje exterioare spectaculoase

Adina Meyers

Alege sistemul de umbrire potrivit!

Adina Meyers

PREGĂTIRI DE CANICULĂ: CUM MASCHEZI ÎN LOCUINŢA TA PREZENŢA NOII UNITĂŢI DE AER CONDIŢIONAT

Adina Meyers