LifeStyle

Programul In Culise 12-18 Aprilie

VINERI, 12 Aprilie

ORA 20:00

O SEARA FURTUNOASA – Spectacol invitat. Comedie

Scenariul si regia: Claudia Negroiu

Cu: Claudia Negroiu, Monica Alexandrescu, Dana Porlogea, Ninel Petrache, Razvan Dragu

Durata: 1h15

Pret bilet: 22.5

Dupa 10 ani de turnee in lumea intreaga si distinctii in Tanganica si Congo, Caragiale revine la el acasa!

Se anunta asadar iar PREMIERA in tara a mega spectacolului „O SEARA FURTUNOASA” dupa nenea Iancu, intr-o forumula magica, nemaivazuta, nemaifacuta, nemaipomenita!

CLAUDIA NEGROIU – tanara speranta, detinatoarea marelui trofeu al festivalului de teatru din Absurdistan, dar inca aspiranta la premiul UNITER! 

DANA PORLOGEA – unica romanca posesoare a unui bust din profil turnat in bronz, amplasat la intrarea in Canalul Panama, pentru merite deosebite in teatru!

RAZVAN DRAGU – un Napoleon al scenei internationale, unicul castigator al premiului „Asa NU!” din Papua Noua Guinee!

MONICA ALEXANDRESCU – intrata in GUINESS BOOK pentru cel mai mare numar de auditii la un singur spectacol (si tot degeaba)!

NINEL PETRACHE – Raj Kapoor de Romania si cetatean de onoare al orasului Baicoi!

ORA 22:00

STAND UP COMEDY cu TOMA, SERGIU SI ANDREI

Pret bilet: 20 lei

TOMA – comediant inca din 2006, a publicat doua volume de comic-uri si mai multe mini-albume, a castigat concursul de stand-up comedy King-Gong la Comedy Store in Londra dintre alti 30 de participanti si considera ca ciocolata alba nu e ciocolata adevarata.

SERGIU – comediant din 2006, fost editor pentru Playboy si acum pentru FHM, scenarist pentru Sector 7 (virale precum „Ma-ta are cratima”, „Carti te fac neprost”, etc.) si ramplasator de scutece pentru fi-su.

ANDREI – comediant de vreo doi ani (dar recupereaza mai ceva ca Chelsea in fata Stelei), co-autor a nenumarate parodii muzicale („Minim cu usturoi”, „Mica rugaminte”, etc.) si moldovean.

SAMBATA, 13 Aprilie

ORA 20:00

STAND UP COMEDY cu ARISTOCRATII

Pret bilet: 20 lei

Aristocratii este o trupa de stand up comedy romanesc. Stand up-ul nu e facut romaneste, doar in limba romana si de catre romani pentru public roman. 

Trupa a luat fiinta in februarie 2007. Legenda formarii ei spune ca, simtind apropierea unei crize economice mondiale, un grup de aristocrati au hotarat sa treaca prin iminentul lor faliment cu zambetul pe buze.

Cei patru Aristocrati sunt cinci.

Radu Isac – fost comediant in trupa Cealalta, a inceput deflorarea la Deko pe vremea cind lumea credea ca stand up-ul  se face doar la coada.

Sorin Pircalab – fost membru al trupei Brigada 2pe3. A fost la Romanii au talent unde a luat da-uri de la juriu si like-uri de la oamenii de acasa cit cuprinde

Cristi Fermecatoru – un personaj pe cit de chel, pe atit de invelit in mister. Un finut al umorului de tip one-liner, deadpan delivery, etc.

Raul Gheba – De vreo patru ani tinar promitator, asteptam sa devina un adult promitator. Cind nu e pe scena  e jurnalist la saptaminalul de satira Catavenciii

Andy Daniluc – Un fost gras din Baia Mare, slabit si mutat la Bucuresti. In timpul liber munceste ca si copywriter pe foarte multi bani. Iar sambata de sambata ne vorbeste cu un dulce accent ardelenesc de pe scena In Culise Teatru Pub (fostul club Prometheus).

ORA 23:00

STAND UP COMEDY cu ARISTOCRATII

DUMINICA, 14 aprilie 

ORA 20:00

IUBITUL MEU… LEONARD

Muzica si versuri de Leonard Cohen

Cu: Diana Giubernea

Regia: Mona Gavrilas

Durata: 1 h

Pret bilet: 25 lei

Dupa mai mult de 7 ani pe scena, cu piesa „Monoloagele Vaginului”, echipa Mona Gavrilas – Diana Giubernea intriga publicul cu un nou spectacol intim si personal. „Iubitul meu… Leonard” il are in centrul atentiei pe insusi Leonard Cohen, interpret iubit si admirat in lumea intreaga. Piesa montata pe poezia si muzica artistului, captiveaza publicul intr-o calatorie despre viata lui, incepand cu un Leonard matur, trecut prin viata, continuand cu un Leonard in tinerete care se indragosteste si sfarsind cu Leonard – copil abia nascut. Drumul este parcurs invers – de la maturitate la copilarie- urmarind un labirint al trairilor intens, dupa cum Ana Blandiana spunea „Ar trebui sa ne nastem batrani”.

Opera lui Leonard Cohen surprinde cu interminabila cautare a sufletului prin mijloace contradictorii care amesteca subtilul cu tandretea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristetea. Dar, de asemenea, avem un Leonard luptator, neinfricat, pe alocuri acuzator un combatant politic care este dispus sa protejeze lumea intreaga de rau.

„Iubitul meu…Leonard” doreste sa ne faca mai puternici, dar si mai sensibili, mai atenti la lumea din jurul nostru, la trairile noastre interioare, la cuvintele rostite.

Porniti alaturi de Diana Giubernea in aceasta calatorie de 50 de minute a propriei persoane, prin prisma unui om care a impresionat si schimbat o lume intreaga: Leonard Cohen.

LUNI, 15 Aprilie

MARTI, 16 Aprilie

ORA 20:00

CUM SE ZICE – comedie

De Roberto Mazzucco

Cu: Alexandru Minculescu, Stefan Nistor, Maria Popovici, Ionut Iftimiciuc.

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h30

Pret bilet: 22.5 lei

Ai fost vreodata la teatru? Dar la o repetitie ai fost vreodata? In Culise lucrurile stau cu totul altfel decat te-ai fi gandit. Pentru prima data ai sansa sa vezi cum pregatesc marile stele ale scenei un spectacol. Si tine-te bine de scaun…ai sa razi din prima secunda pana la ultima.

Teatrul In Culise prezinta o comedie exceptionala in regia lui Cristian Bajora, care prezinta 3 actori si un regizor in plin proces de creatie al unui… spectacol de teatru. Multaincrancenare, multe gafe, crime si iubiri! Nu rata un super spectacol marca In Culise!

MIERCURI, 17 Aprilie

ORA 20:00

FRUMOASA CALATORIE A URSILOR PANDA POVESTITA DE UN SAXOFONIST CARE AVEA O IUBITA LA FRANKFURTH – romantic, filosofic

De Matei Visniec

Cu: Cosmina Soare, Stefan Nistor, Maria Popovici, Laura Marin, Alexandru Banciu, Bogdan Stanciu

La saxofon: Sofian Miron

Durata: 1h15

Pret bilet: 22,5 lei

“Calatoria ursilor panda reprezinta insesi vietile lor traite pana la punctul terminus. Viata este privita ca „vis al mortii”, ca o trecere a sufletului prin anumite etape, catre atingerea ataraxiei. Calatoria ursilor panda trimite cu gandul la calatoria lui Dionis sau la cea a lui Gavrielescu din „La Tiganci”. Totodata ea reprezinta proiectia unui nou inceput, un nou „ab origo”, punctul initial al unei noi vieti. Si astfel nimic nu se pierde, totul se transforma, caci totul este un ciclu neintrerupt de momente repetabile. Un cerc ce revine invariabil la punctul din care a plecat.

Parcurgerea celor noua nopti poate echivala cu coborarea celor 9 trepte ezoterice. Coborarea acestora fara a cadea inseamna a-si fi tinut in frau simturile. Noua este si cifra care, corespunzand celor 9 deschideri ale omului, simbolizeaza caile acestuia de comunicare cu lumea. Exista astfel credinta celor noua ceruri sau noua etape pe care trebuie sa le parcurga sufletul pentru a dobandi pacea vesnica.” (Irninis Miricioiu – prefata la volumul semnat Matei Visniec – Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt).

JOI, 18 Aprilie

ORA 20:00

SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW – comedie erotica

Dupa Stefan Caraman

Cu: Stefan Nistor, Maria Popovici

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h

Pret bilet: 30 lei

In urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori catre Rita intre lunile martie si septembrie 2012, Nic Labis si Rita iau iarasi forme umane, de data aceasta intr-un show unic de 1h si 30 minute., in stagiunea 2012-2013 a Teatrului In Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fara scrupule, fara rusine, fara perdea, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri, Scrisori catre Rita – The Show este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Mariei Popovici, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filosofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta cultural speciala pentru care trebuie sa multumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scena.

 

Related posts

Editura Litera va invita la a patra editie a evenimentului Noaptea Cartilor Deschise!

Adina Meyers

Beko LCD – Eleganta pianului negru

Adina Meyers

Floria.ro creste cu 40%, la 1.05 milioane euro in 2015

Adina Meyers