LifeStyle

Sophia Home Decoration a deschis cel de-al 21-lea magazin de decoratiuni interioare

Sophia, unicul francizor roman in domeniul decoratiunilor interioare textile, a deschis cel de-al 21-lea magazin. Acesta este al 4-lea magazin in Bucuresti, situat pe strada Pache Protopopescu nr 21, langa Foisorul de Foc. 

La evenimentul de deschidere au participat numerosi jurnalisti din presa de specialitate, bloggeri de home&deco si lifestyle, dar si alti colaboratori si prieteni de-ai brandului, printre care se numara si Mihaela Tatu, realizator si prezentator TV, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie,  Stefan Vuza, fondator SCR Grup, Mihai Patrascu, CEO Evomag, Ovidiu Toader, Business Advisor si multi altii.

De 12 ani pe piata din Romania, Sophia este mai mult decat un retailer de perdele si draperii, este editor de colectii si specialist in “window treatment”, fiind singurul brand de pe piata home&deco care realizeaza un catalog complet de prezentare a colectiilor de perdele si draperii.

“Povestea Sophiei a luat nastere din pasiunea pentru decoratiunile interioare, pentru tot ce inseamna frumos, culori, lumina si ferestre.  Sophia inseamna curajul de a ne juca cu o gama variata de linii, forme, culori, modele si texturi pentru a putea decora spatiul tau intr-un stil armonios si elegant” declara Anamaria Stefan, fondatoarea brandului Sophia.

Compania romaneasca s-a extins pe piata internationala

Sophia este o prezenta constanta la targurile internationale, participand la 11 editii in ultimii ani, la Milano, Paris, la renumitul Maison&Objet, Londra si Birmingham, unde isi prezinta colectiile de home fashion.

Participarea la toate aceste targuri a dus la cresterea exportului, in prezent Sophia vanzandu-si produsele pe 3 continente: in Europa (UK, Italia, Austria, Franța, Spania, Belgia, Finlanda, Cehia, Cipru, Estonia), Africa (Nigeria), Asia (Qatar, Emiratele Arabe Unite, Kazakhstan)

4 muzee si 2 teatre din Romania se afla in portofoliul companiei

Portofoliul companiei este unul impresionant, Sophia participand la decorarea a 5 muzee din tara: Muzeul Unirii din Iasi,  Muzeul Mihail Kogalniceanu din Iasi,  Muzeul Petru Poni din Iasi, Palatul Culturii Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa,  dar si Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi si Teatrul din Barlad, peste 60 de hoteluri și pensiuni din Romania, peste 50 de restaurante, peste 5.500 de locuinte.

Echipa proprie de designeri si decoratori 

Succesul  companiei se datoreaza echipei, care lucreaza zi de zi pentru a duce la indeplinire misiunea brandului, aceea de a deveni  cea mai importanta retea de magazine, proprii si in regim de franciza, de perdele si draperii din Romania.

Sophia ofera un serviciu unic de booking online pe piata din Romania, prin intermediul caruia iti poti programa o consiliere gratuita timp de 2 ore la domiciliu, cu un designer specializat de perdele si draperii. Bookingul online se realizeaza prin intermediul platformei  www.sophia-romania.ro.

“Pe parcursul celor 12 ani de activitate am oferit mai mult decat produse de calitate, am pus preț pe intregul proces de creatie si am urmarit mereu trend-urile din domeniul decoratiunilor interioare, pentru a fi mereu pregatiti sa satisfacem si cele mai exigente cerinte” mai marturiseste Anamaria Stefan.

Despre Sophia Home Decoration

Sophia a luat nastere in anul 2004 cu proiectul  “Sophia Incredible India”, compania  promovand produse 100% originale din India. Ulterior, a continuat preluand din stilurile europene, business-ul transformandu-se in ceea ce astazi se cheama “Sophia Home Decoration”. Reteaua brandului numara 21 de magazine atat in tara cat si in strainatate, din care 13 sunt in regim de franciza si 8 sunt magazine proprii.

De-a lungul celor 12 ani, a trecut printr-un proces continuu de reinventare, incercand sa inteleaga si sa se adapteze cerintelor si nevoilor clientilor, devenind un concept dedicat decoratiunilor interioare pentru resedinte, hoteluri si muzee.

Related posts

Cu Ergospace ai acoperire!

Adina Meyers

CONCURS: Castiga un exemplar din revista „Bine facut de tine”!

Adina Meyers

Reciclează pentru un mediu de viață sănătos!

Adina Meyers