LifeStyle

Program In Culise 30 August – 5 Septembrie

Vineri, 30 August

Ora 20:00

IMAGINEAZA-TI CA ESTI DUMNEZEU – comedie

Dupa texte de Matei Visniec
Cu: Stefan Nistor, Florin Fratila. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmus, Ionut Iftimiciuc
R: Cristian Bajora
Durata: 1h30

Pret bilet: 30 lei (pret unic)

Primul spectacol produs si montat in spiritul si urmarind misiunea Teatrului In Culise, avand in distributie actori tineri, foarte inzestrati si curajosi, folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Visniec, Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu propune o altfel de experienta pentru spectatori. Acestia vor putea vedea un teatru sincer, fara prea multa scenotehnica, dar cu siguranta socant si intrigant.
Spectacolul vorbeste despre iubire, despre absurdul din vietile noastre, despre fuga continua spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informatii, despre Romania, despre teatru, si reuseste sa atinga si sa loveasca, fara sa plictiseasca niciun moment, prejudecati si idei periculos de amintit.

Ora 21:30

STAND UP COMEDY cu TOMA, SERGIU SI ANDREI

Pret bilet: 20 lei

TOMA – comediant inca din 2006, a publicat doua volume de comic-uri si mai multe mini-albume, a castigat concursul de stand-up comedy King-Gong la Comedy Store in Londra dintre alti 30 de participanti si considera ca ciocolata alba nu e ciocolata adevarata.

SERGIU – comediant din 2006, fost editor pentru Playboy si acum pentru FHM, scenarist pentru Sector 7 (virale precum „Ma-ta are cratima”, „Carti te fac neprost”, etc.) si ramplasator de scutece pentru fi-su.

ANDREI – comediant de vreo doi ani (dar recupereaza mai ceva ca Chelsea in fata Stelei), co-autor a nenumarate parodii muzicale („Minim cu usturoi”, „Mica rugaminte”, etc.) si moldovean.

Sambata, 31 August

Ora 21:00

STAND UP COMEDY cu Cristian Dumitru si Fulvio Balboni

Pret bilet 20 lei

”Tu cat poti sa razi?

In anii 1950 oamenii radeau in medie aproximativ 18 minute pe zi. Astazi rad aproximativ 4-5 minute pe zi. Trebuie sa schimbam asta. Cristian Dumitru te asteapta IN CULISE la un „one man show incendiar” cu poante din colectia vara-toamna 2013.

Sub sloganul „Rasul ii indispune pe prosti si le provoaca vertij complexatilor” Cristian nu se dezmite si promite o seara pe cinste pentru toti cei prezenti!

„ Fac stand-up comedy din 2003, deci de zece ani Am ceva experienta si am invatat multe. Am strans in toti acesti ani material suficient pentru glume de toate genurile, pentru toate gusturile si pentru toate varstele. Eu zic ca spectacolul merita vazut. Cine vrea sa se distreze si sa rada in hohote este asteptat In Culise.”, transmite Cristian Dumitru.”

Duminica, 1 Septembrie

Ora 20:00

ALMOST (aproape) – PREMIERA

De John Cariani (Traducerea Cristi Juncu

Cu: Catalin Jugravu, Alex Mustatea, Vladimir Albu, Andrei Catalin Andrei, Octavian Costin, Irina Antonie, Francesca Leonte, Madalina Craiu, Lorena Luchian, Ilona Brezoianu, Anka Markos.

Scenografia: Dan Titza
Coordonator Proiect: Lect. univ. dr. Andreea Vulpe

Durata: 1h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei 

”Almost (aproape)” – intotdeauna te afli aproape de a ti se intampla ceva. Si pentru ca dragostea este subiectul preferat al scriitorilor am putea spune ca esti mereu in preajma unei indragostiri. Aceasta se produce fara preaviz, in cele mai ciudate locuri si in cele mai inadecvate momente. Iar stangaciile de la inceput, deseori stanjenitoare si inoportune, reprezinta o sursa inepuizabila de amuzament pentru noi, privitorii. ”Almost (aproape)” este povestea inceputurilor sau a sfarsiturilor unor relatii de dragoste privite printr-un filtru plin de umor.

Luni, 2 Septembrie

Ora 20:00

FEROMONII – AVANPREMIERA

De Theo Herghelegiu

Cu: Stefan Nistor, Paul Alexandru, Ionut Iftimiciuc, Ilona Brezoianu, Ioana Chelmus, Florin Fratila, Alexandru Banciu, Alexandru Minculescu, Cristiana Ionita, Maria Popovici

Regia:Cristian Bajora

Coregrafie: Iulian Glita

Decor: Ioana Mandres

Durata:  1h15

Pret bilet: 30 lei (Pret unic)

Esti langa el, tragi aer in piept si te ia ameteala. Inima incepe sa-ti bata mai tare. Si-atunci apare scanteia care naste dragostea: pasarelele canta, vremea e frumoasa, nu iti mai e nici foame, nici sete.. te gandesti doar la el. Fluturii tai din stomac prind viata si misuna, se cearta, se-mping si-asteapta cu nerabdare sa se-ntalneasca cu fluturii lui. Amorezarea este miezul, buricul pamantului, acel lucru pentru care un om renunta la uzul ratiunii. Dar.. te-ai intrebat vreodata ce rol joci tu in toata ecuatia aceasta? Care este explicatia pentru care doi oameni, aparent total diferiti, sunt atrasi unul de celalalt? FEROMONII! Un spectacol care se deruleaza precum o lectie hazlie de anatomie care te plimba prin trupurile unui EL si o EA care au fost prinsi in capcana dragostei.

Marti, 3 Septembrie

Ora 20:00

TREI PIESE SCURTE FARA SEX (tragicomedie 18+)

Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seara cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul

Cu: Ionut Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad

Regia: Cristian Bajora

Durata: 2 h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Trei – pentru ca e cu trei actori
Piese – pentru ca sunt texte de teatru
Scrute – pentru ca nu sunt lungi
Fara sex – pentru ca nu sunt despre sex
(desi e greu sa vorbesti sau sa faci ceva timp de 2 ore fara sa amintesti despre asta)

O experienta marca In Culise, un spectacol care foloseste intreg spatiul din
Stefan Mihaileanu 53 – barul, sala de teatru, mansarda, un spectacol despre tine, despre noi, despre viata, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urate, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s si hamburgeri, despre pistoale si clovni.

Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe si preconceptii, dar, asa cum spune actorul Ionut Iftimiciuc – Teatrul nu e pentru toata lumea – cu atat mai putin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj – un strigat.
O tragicomedie – pentru ca vei rade (chiar daca amar) Trei Piese Scurte Fara Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator in stari si ganduri unice – va problematiza si va explica, va da raspunsuri si va intreba – un produs cultural de certa valoare.
Interzis sub 18 ani – limbaj groaznic.

Miercuri, 4 Septembrie

Ora 20:00

FRUMOASA CALATORIE A URSILOR PANDA POVESTITA DE UN SAXOFONIST CARE AVEA O IUBITA LA FRANKFURTH

De Matei Visniec

Cu: Cosmina Soare, Stefan Nistor, Maria Popovici, Laura Marin, Alexandru Banciu, Bogdan Stanciu

La saxofon: Sofian Miron

Durata: 1h15

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

“Cãlãtoria ursilor panda reprezintã insesi vietile lor trãite panã la punctul terminus. Viata este privitã ca „vis al mortii”, ca o trecere a sufletului prin anumite etape, cãtre atingerea ataraxiei. Cãlãtoria ursilor panda trimite cu gandul la cãlãtoria lui Dionis sau la cea a lui Gavrielescu din „La Tigãnci”. Totodatã ea reprezintã proiectia unui nou inceput, un nou „ab origo”, punctul initial al unei noi vieti. Si astfel nimic nu se pierde, totul se transformã, cãci totul este un ciclu neintrerupt de momente repetabile. Un cerc ce revine invariabil la punctul din care a plecat.

Parcurgerea celor nouã nopti poate echivala cu coborarea celor 9 trepte ezoterice. Coborarea acestora fãrã a cãdea inseamnã a-si fi tinut in frau simturile. Nouã este si cifra care, corespunzand celor 9 deschideri ale omului, simbolizeazã cãile acestuia de comunicare cu lumea. Existã astfel credinta celor nouã ceruri sau nouã etape pe care trebuie sã le parcurgã sufletul pentru a dobandi pacea vesnicã.” (Irninis Miricioiu – prefata la volumul semnat Matei Visniec – Frumoasa cãlãtorie a ursilor panda povestitã de un saxofonist care avea o iubitã la Frankfurt).

Joi, 5 Septembrie

Ora 20:00

DRAMA DIN VITAN – comedie

Dupa Roberto Mazzucco

Cu: Ionut Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Stefan Nistor, Maria Popovici

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

O comedie exceptionala in care ii puteti vedea pe cei mai cunoscuti EL, EA si al doilea EL. Si inca un el, mai special. Ca tine, ca noi sau mai mult ca ceilalti. Multa incrancenare, multe gafe, crime si iubiri. Deja stiti prea multe… iar ei nu vor sa se afle ca au ajuns sa joace teatru.

Spectacol marca In Culise, comedie garantata!

 

Related posts

20 de copii din Dorohoi compun melodia orașului alături de Vanotek, Narcotic Sound și Control Room

Adina Meyers

Repornesc trenurile internaționale din 1 iulie. Ce rute sunt

Adina Meyers

Show HOT pregatit de Corina pentru Revelion

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe