LifeStyle

La Praktiker, cumpărătorii beneficiază de servicii complete de finanţare prin creditul Cetelem

Cetelem oferă finanţare pe loc şi rate fixe în punctele de lucru din cadrul magazinelor Praktiker. Cumpărătorii care vin la biroul de credit sunt îndrumaţi de un consultant Cetelem pentru a alege într-un mod responsabil creditul care li se potriveşte, în cele mai avantajoase condiţii financiare. În plus, un cumpărător beneficiază automat de un card de credit în lei, co-branded Cetelem-Praktiker, care îi oferă acces permanent la linia de credit aprobată.

Praktiker este alături de clienţii săi şi îi ajută să ţină pasul cu schimbările din casele lor, fie că este vorba de renovare, reamenajare sau decorare, prin intermediul creditului Cetelem.

„La Praktiker, întâmpinăm cerinţele clienţilor noştri cu soluţii financiare potrivite, deoarece ne dorim să aducem un sprijin real proiectelor lor pentru casă şi grădină. Tocmai de aceea am dezvoltat şi parteneriatul cu Cetelem şi, împreună, propunem în mod constant noi soluţii şi promoţii adaptate nevoilor cumpărătorilor Praktiker din toată ţara.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Beneficiile cardului Cetelem

  • 0 lei comision la activare, emitere şi plata oriunde în lume
  • Tranzacţii în siguranţă, prin opţiunea 3D Secure
  • 0% dobândă la cumpărături pentru o perioadă până la 60 de zile
  • retrageri de numerar de la orice bancomat membru MasterCard

Cardul de credit Cetelem poate fi solicitat în baza actului de identitate în original, fără adeverinţă de venit.

24 de rate fără dobândă

Pentru cumpărături în valoare de cel puţin 2.000 lei, efectuate în orice magazin Praktiker din România, clienţii beneficiază de 24 de rate fără dobândă prin Cetelem. Oferta promoţională este disponibilă în perioada 1 – 31 iulie 2017. Mai multe detalii sunt disponibile pe https://www.praktiker.ro/servicii-financiare/cetelem-ifn/, la biroul de Credit din magazin sau accesând www.cetelem.ro

Related posts

(P) Holograf, Compact și Cristi Minculescu & Iris se reunesc pe aceeași scenă, la Arenele Romane

Adina Meyers

Creatii noi pentru garderoba de toamna de la Moenra

Adina Meyers

Totul despre călătoriile în timpul pandemiei cu Corina Caragea | EXCLUSIV

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe