LifeStyle

Tefal lanseaza gama de tigai Ceramic Control

Pentru a completa gama non-adeziva, Tefal lanseaza Control Ceramic, prima gama de vase de gatit cu un invelis ceramic care incorporeaza Thermo-Spot, indicatorul de temperatura exclusiv. Expertiza franceza isi spune cuvântul si cu privire la aceasta noua gama, invelisul sau ceramic suplimentar celui non-adeziv, unic si ultra-rezistent asigurând un control precis asupra alimentelor, pentru preparate gastronomice de succes! Carnea si legumele devin crocante, iar sosurile capata o savoare uimitoare.

Indicator de temperatura exclusiv

Pentru a asigura gatitul perfect, Tefal a echipat noua gama cu tehnologia inovatoare Thermo-Spot, care indica momentul optim pentru inceperea gatitului si care ajuta la pastrarea tuturor aromelor din alimente.

Invelis unic, rezistent la uzura si usor de curatat

Realizat din doua straturi si protejat de cinci brevete, acest invelis exclusiv rezista la pete si nu se va zgâria. Pot fi utilizate chiar si teluri de metal sau spatule direct in tigaie.

Design modern, ergonomic

Culorile vii, proprii Tefal, capteaza atentia gurmanzilor, iar mânerul lucios Bakelite asigura o manevrabilitate usoara si confortabila.

Gama Ceramic Control este disponibila in doua variante, pentru plite cu si fara inductie. Tigaile sunt certificate ecologic si ofera garantia faptului ca nu contin substante nocive, precum PFOA si cadmiu.

Tigaie Ceramic Control, 26 cm- 79 lei

Related posts

Cinci ani garantie pentru electrocasnicele incorporabile Electrolux, Zanussi si AEG

Adina Meyers

19 ani de Casa Mea

Adina Meyers

Rulada cu cascaval si carne

Adina Meyers