LifeStyle

PROGES da startul Targurilor de Covoare

PROGES, companie romaneasca importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare organizeaza in perioada 12 Martie- 2 Aprilie 2010 deja, clasicele targuri de covoare PROGES concomitent in 4 orase din Romania.

Este vorba de Lotus Center Oradea, Iulius Mall – Timisoara si Suceava, Galeria Real – Craiova.

Sarbatorile pascale asociate si cu venirea primaverii reprezinta o ocazie optima de reimprospatare a caminelor, iar targurile de covoare organizate de PROGES va ofera posibilitatea de a alege covorul dorit.

Pe o perioada de mai bine de doua saptamani vizitatorii au la dispozitie la fiecare dintre cele patru targuri peste 2000 de modele de covoare intr-o gama variata de dimensiuni, texturi si culori. Indiferent de stilul abordat, trendul urmarit sau bugetul alocat pentru achizitionarea covorului dorit, echipa Proges s-a gandit la tot.

Covoare moderne in culori trendy si texturi tip shaggy, covoare clasice din lana sau polipropilena si nelipsitele covoare pentru copii cu cele mai indragite personaje  din lumea Dysney sunt prezente la targurile de covoare. In plus, veti regasi covoare acrilice finisate manual, covoare din poliester in nuante de gri, turcoaz, bej si rosu, precum si covorul cu cel mai vechi design din lume  – Super Kashan.

Pe langa varietatea de modele, PROGES ofera exclusiv in cadrul acestor targuri reduceri speciale de pana la 50%.

Din ce in ce mai mult covoarele se aliniaza tendintelor din vestimentatie, astfel o data cu primele semne de primavara dorim sa aducem ceva nou, colorat in caminele clientilor nostri. In plus, tendinta de a petrece din ce in ce mai mult timp in propriile locuinte aduce cu sine dorinta de a transforma spatiul in care locuim in unul placut si primitor, dar in acelasi timp plin de personalitate.

Acestea fiind spuse va asteptam in perioada 12 martie – 2 aprilie in cele 4 locatii pentru a va alege covorul dorit!

Despre PROGES

Compania PROGES are la momentul actual cea mai vasta retea nationala de magazine specializate (37 in intreaga tara) si 11 depozite regionale. Este printre putinele companii din piata care si-a dezvoltat un sistem de distributie propriu si care poate servi clientii in intervalul de timp agreat.

Proges este lider de piata la vanzarea de parchet laminat, pozitie castigata datorita diversitatii gamelor, serviciului de consultanta oferit de personalul de specialitate din propriile magazine, precum si datorita unei retele de peste 3000 de clienti activi persoane juridice.

 

Related posts

Terapia stresului: metode terapeutice de relaxare și gestionare a stresului recomandate de psihologi

Adina Meyers

Sony – Sisteme Home Cinema cu Blu-ray, mai usor de utilizat

Adina Meyers

Solutii simple care te ajuta sa spui adio mucegaiului si igrasiei

Adina Meyers