Practic

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci cu o sticlă nouă de înălbitor

Întotdeauna mizăm pe puterea înălbitorului când trebuie să obținem ceva cu adevărat curat.

Și când spunem curat este de fapt dezinfectat. Vedeți, săpunul de vase și alți agenți de curățare vor scăpa de murdărie, resturi și câțiva germeni. Dar înălbitorul este un dezinfectant, ceea ce înseamnă că ucide toate bacteriile de suprafață, virușii și alte microorganisme. Produsul este deosebit de eficient pentru lucruri urât mirositoare, cum ar fi coșul de gunoi, chiuveta de bucătărie.

 

Dar, desigur, înălbitorul poate fi un produs un pic dificil. Și când spunem complicat ne referim de fapt că e periculos. Există câteva lucruri pe care vă recomandăm să le faceți atunci când folosiți acest produs.

Pentru a fi folosit în siguranță:

  • întotdeauna diluați înălbitorul înainte de a-l folosi.
  • curățați mai întâi cu apă și săpun și clătiți bine înainte de a folosi înălbitor.
  • clătiți bine și după ce ați folosit înălbitor.

Foarte important! Scrieți pe o sticlă data de deschidere a produsului.

De ce ar trebui să scrieți data pe sticla de înălbitor

 

Înălbitorul are o durată de valabilitate de aproximativ trei luni până la un an. Pentru că este o diferență mare de cele mai multe ori este recomandat termenul de 6 luni de folosire de la deschidere.

După un an, vă puteți aștepta ca înălbitorul să devină cu 20% mai puțin eficient. În cele din urmă, se va degrada în întregime și va deveni apă sărată.

Etichetarea noii sticle de înălbitor este cel mai simplu mod de a ști când a expirat înălbitorul. Când se întâmplă acest lucru, puteți spăla în condiții de siguranță înălbitorul pe toaletă sau pe canalul de scurgere, împreună cu multă apă.

Related posts

4 pasi simpli pentru sortarea rufelor

Adina Meyers

Idei de amenajare pentru camera copilului tău

Adina Meyers

Spatii de depozitare in dormitor

Adina Meyers