Existenta unui spatiu suficient nu înseamnă întotdeauna o organizare bună. Unul din cele mai bune exemple constau în problema depozitării oalelor și tigăilor.

 

Căutați și dvs. cea mai bună modalitate de a vă stoca oalele și tigăile. Iată câteva metode (mai bune) de încercat.

Agățați-le de șine pe un perete.

Spațiul de perete este doar spațiu de stocare care așteaptă să fie ocupat.

Dacă aveți pereți în bucătărie fără dulapuri sau rafturi, vă recomandăm să adăugați o șină sau două și să folosiți cârlige pentru a vă agăța vasele. Idee bonus: puteți glisa capacele în șine pentru o depozitare și mai inteligentă.

Folosiți și fereastra

Nici un spațiu disponibil pe perete? Folosește și fereastra! Puteți atârna în totalitate câteva șine de oală pe o fereastră, fără a bloca prea multă lumină.

Fii creativ!

Aproape fiecare film Nora Ephron are o bucătărie uimitoare cu lumină excelentă și un suport uriaș, agățat, plin cu oale (scumpe) de cupru. Desigur, puteți obține un suport de oale la prețuri accesibile (cum ar fi cel din poză) și puteți atârna orice oale aveți pe ele. Poți chiar să fii creativ și să agăți, să zicem, o scară.

Încearcă ușile dulapurilor

Problema apare de obicei atunci când cuibărești oale printre capace, nu? O modalitate de a evita acest lucru este de a transforma spatele ușilor dulapului (sau un perete din cămară) într-o bază pentru toate capacele). Aveți nevoie doar de două cârlige de comandă pe capac – și de aceste instrucțiuni ușoare.

Cuibărește-le cu protecții

Lucrurile de cuibărit vă vor ajuta întotdeauna să economisiți spațiu. Asigurați-vă că nu provocați mai mult rău decât bine.

Dacă cuibărești vase din fontă, folosește un prosop de hârtie pentru a-ți proteja condimentele greu câștigate (de asemenea, va absorbi orice umiditate aleatorie și va preveni rugina!).

Dacă depozitezi tigăi din oțel inoxidabil, ia în considerare aceste protecții din pâslă, de care cumpărătorii Amazon sunt obsedați.

Afișați-le pe un suport vertical pentru oale.

Pentru acest lucru vă puteți ajuta de un suport de ghiveci. Vă puteți juca cu dimensiunile, texturile și culorile vaselor pe care le aveți în dotare.

Puneți-le pe un cărucior

Acest lucru s-ar putea să nu pară foarte practic la început, dar gândiți-vă la asta: puteți rula coșul pentru a vă întâlni oriunde lucrați și apoi veți putea cu ușurință să luați ceea ce aveți nevoie. Când nu îl folosiți, îl puteți pune într-un colț sau chiar într-un dulap de haine din apropiere. Coșul RÅSKOG de la IKEA ar fi perfect.

Stocați-le într-un dulap – pe un organizator

Dacă aveți spațiu, dar nu și abilitățile de organizare pentru a menține oalele și tigăile ordonate. Faceți-vă o favoare și investiți într-un organizator de sârmă și tigaie, opțiunea din foto costă 16 USD de la Amazon. Acum veți putea folosi spațiul din dulap, asigurându-vă tot timpul că vesela va rămâne îngrijită.

Agățați-le pe un panou

Să presupunem că aveți spațiu pe perete (a se vedea sfatul unu), dar doriți ceva puțin mai intenționat decât o șină de ghiveci. Luați în considerare o placă de fixare DIY, pe care o puteți aranja – și rearanja – oricum doriți. Folosiți un sortator de fișiere pentru a vă ține capacele și pentru a fi creativi cu accesoriile pe care le adăugați pentru a-l face și mai util.

Puneți-le expuse pe plită

Trebuie să eliberați spațiu în dulap? V-ați săturat să ajungeți constant în același dulap pentru a scoate același cuptor olandez (greu)? Oferiți celei mai frumoase oale o casă permanentă pe plită.

Related posts

O casă modernă integrează tehnologia în decor. Află cum poți face asta și în locuința ta

Adina Meyers

Ai nevoie de un generator de curent? Nu stii cum sa il alegi? Te ajutam noi

Adina Meyers

Casă rustică la ţară, aproape de Timişoara

Adina Meyers