Amenajari Interioare Decor

Prezență constantă pentru România la târgul internațional de mobilă «imm cologne» din Germania

La începutul anului, în perioada 13 – 19 ianuarie 2020, România a participat la ”imm cologne”, cel mai important târg internațional de mobilier din lume ce are loc în Germania, la Köln. Sub pavilionul național Romanian furniture  – Style, Comfort, Durability, 23 de companii românești și-au prezentat noutățile în materie de mobilier de interior și accesorii.

Pe o suprafață totală de 1.401,00 mp, din care 976,04 mp au fost cu finanțare de la bugetul statului, iar restul de 424,97 mp cu finanțare proprie, au avut vizitatori din toată lumea: AMIK WOODEN TOYS, AMPLUSPM, BODMOB IMPEX, DESIGN FOR LIFE, ECOMATRIX, ELVILA S.A., ENTOURAGE FURNITURE, FAMOS, GELADI, Întreprindere Individuală Tiberiu Marius Forestier, KA&MA TRADING cu brandul Best Sleep, LAITZA NORD, LEMN PROD EX COM cu brandul XO Interiors, LOGHINMOB, MOBEX&COMPANY, MOBILADALIN, MONTANA CAMPENI, PURE HOME COLLECTIONS, REBRAS PRODIMPEX, SARMEXIN, SAVINI DUE, SESSIO EU și WOODGRAD. Târgul internațional ”imm cologne 2020” a fost aprobat în cadrul programului de promovare a exporturilor pentru anul 2020.

Dintre toate firmele românești, PURE HOME COLLECTIONS, KA & MA TRADING și GELADI au expus și în pavilioane specializate, hala 10.1 – Home Scenes, respectiv hala 9 – Home Sleep, destinate saltelelor și produselor pentru dormit.

În cadrul evenimentului ”imm cologne” au fost prezentate tendințele ce vor influența piața de mobilier și decorațiuni interioare în anul 2020. Colecțiile propuse de firmele românești în cadrul târgului au fost variate, remarcându-se atât prin stilul clasic, cât și pe linia modernă, solicitată de piață, tapițate sau din lemn masiv, în special din stejar și rășinoase.

Cu finisaje deosebite, pe diverse culori și modele, brand-urile românești au expus o gamă largă de produse pentru camere de zi, dormitoare și camere de baie, constând în canapele, fotolii, mese, scaune, bănci, vitrine, diverse accesorii, saltele de pat, piese de design și jucării.

Participarea României la ”imm cologne” a fost organizată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România.

 

 

 

 

Related posts

Cum sa iti supraveghezi bebelusul cu un baby monitor

Adina Meyers

Proiecte de case pe structura metalica realizate in timp record

Adina Meyers

Eleganță în stil neoclasic

Adina Meyers