LifeStyle

PREMIU INTERNATIONAL: Ansamblu Perla Residence II a castigat cinci stele la categoria Best Development Multiple Units

Complexul rezidential Perla Phase II prevede construirea  a patru imobile tip vila, cu regim redus de inaltime, ce au in total 71 apartamente, pe un teren de 5.000 mp, din care ramane o suprafata libera de 50%, pentru spatii verzi, locuri de joaca exterioare si alei. Proiectul iese in evidenta prin generozitatea spatiilor verzi, prin calitatea solutiei arhitecturale precum si prin facilitatile oferite locatarilor.

Ne bucuram ca un juriu internațional a certificat calitatea de cinci stele a proiectului Perla Residence II, in aceasta perioada cand se pune presiune pe costuri și se face rabat la finisaje, dotari și facilitați. Noi am reușit sa pastram gama larga de dotari și facilitați de cinci stele, pentru locatari de top, intr-un mixt bine gandit de locuințe, de la studiouri pentru tineri, de 69.600 euro +TVA, pana la penthouse-uri generoase de 268.100 euro +TVA”, declara Alex Pintea, asset manager al Romanian Dynamic Property Fund, proprietar al ansamblului.

Amplasamentul este si el unul de top, aflandu-se in zona Pipera, consacrata ca fiind de high life, dar intr-o arie linistita si ferita de aglomeratie, cu iesire spre lac. Dispunerea constructiilor asigura intimitate locatarilor, iar stilul mediteranean al cladirilor confera modernitate si garanteaza o iluminare naturala optima a locuintelor, prin spatiile mari vitrate.

Juriul a apreciat calitatile proiectului de a oferi „siguranta, securitate si bunastare locatarilor”, jocurile de linii si volumetria constructiilor, dispunerea inspirata a cladirilor pe malul lacului, precum si facilitatile de „comunitate” asigurate locatarilor: residents’ club, loc de joaca pentru copii, paza proprie, sala de fitness, 99 locuri de parcare subterana, dispuse pe o suprafata totala de 5.000 mp si salon de cosmetica estetica. 

Din juriu prestigios au facut parte personalitati europene din domeniile evaluarii imobiliare, arhitecturii si specialisti in project-management, printre care se numara si Ben Elder, Global Director of Valuation, RICS. Presedinte al juriului a fost Sir David Michels, presedinte al Fundatiei Hilton.

Articole similare

Biblioteca Metropolitană Bucureşti se redeschide începând de luni

Cristiana Trifu

BIG BANG: un vernisaj inedit de artă modernă, cum nu s-a mai făcut în România

comunicat de presa

Arome și gust desăvârșit cu Tefal Pain et Trésors

comunicat de presa

Lasă un comentariu