LifeStyle

Sony lanseaza camera video Handycam, rezistenta la apa

Este de asemenea rezistenta la praf** si caderi de la o inalţime de pana la 1,5m***, astfel ca eventualele ploi sau momentele de neatenţie in care utilizatorul poate scapa aparatul din mana nu mai reprezinta o problema.  

Modelul Handycam® GW55VE dispune de cea mai avansata tehnologie pentru a obţine inregistrari video Full HD sau fotografii clare in orice situaţie. Calitatea imaginii este asigurata de senzorul Exmor R™ CMOS, cu ajutorul caruia utilizatorul obţine fotografii sau inregistrari video bogate in detalii, chiar si in condiţii slabe de iluminare.

Camera este dotata cu obiectiv G, care poate capta imagini diverse, de la scene ample pana la cadre foarte apropiate. Zoom-ul optic 10x poate fi extins pana la 17x, iar tehnologia By Pixel Super Resolution asigura claritatea detaliilor in fotografiile cu zoom.

O alta caracteristica a aparatului este tehnologia Optical SteadyShot care, prin modul “Active”, compenseaza efectul “tremuratului”, in cazul inregistrarii video in miscare sau cu zoom.

Noua funcţie “Intelligent Sweep Panorama” permite captura celor mai ample imagini doar prin apasarea butonului declansator si miscarea aparatului in direcţia de fotografiere. In timpul miscarii aparatului, cu ajutorul funcţiei de detectare a feţelor si miscarii, persoanele si obiectele sunt reproduse in mod natural.

O alta funcţie noua a modelului Handycam® este “Self Portrait Timer”, care asigura incadrarea si focalizarea corecta a portretelor, datorita tehnologiei “Face Detection”.

Funcţia “Intelligent AUTO” recunoaste pana la 99 de tipuri de imagini, ajustand astfel setarile pentru obţinerea celor mai bune rezultate, iar cu ajutorul modului “Underwater”, inregistrarile video subacvatice sunt naturale.

Fiind partenerul ideal pentru calatorii, camera foto Handycam® are GPS incorporat care reţine unde au fost surprinse imaginile. Astfel, utilizatorii pot vizualiza pe ecranul aparatului sau pe PC harta ce conţine locurile vizitate.

Caracteristici:

Senzorul Exmor R™ CMOS permite inregistrarea video Full HD 50p, chiar si in condiţii slabe de iluminare;

– Camera dispune de obiectiv G cu zoom optic 10x (extins pana la 17x) si unghi de 29,8 mm;

Tehnologie Optical SteadyShot cu mod “Active” pentru imagini clare obţinute in miscare sau cu zoom;

Fotografii bogate in detalii cu rezoluţii pana la 20,4 megapixeli;

Funcţia “Intelligent AUTO” ajusteaza setarile pentru rezultate bune in orice condiţii;

Ecran tactil LCD Xtra Fine de 7,5 cm care poate fi folosit si in apa.

Related posts

Sony: Imagini superbe pentru orice buzunar

Adina Meyers

Pregateste-ti gradina de iarna

Adina Meyers

Rețetă Zaalouk: salată marocană de vinete și roșii

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe