LifeStyle

Pinum Doors & Windows sarbatoreste 20 de ani de existenta pe piata din Romania si inaugureaza o noua linie de ferestre din lemn

Astazi, Pinum Doors & Windows a devenit un reper pe piata de usi si ferestre din lemn in Romania, datorita calitatii deosebite dar si a designului unic, tipic italian, a flexibilitatii si capacitatii de a oferi solutii personalizate clientilor. Alaturi de traditie, inovatia completeaza procesul de productie al usilor Pinum, iar rezultatul consta in conceperea unor adevarate obiecte de decoratiune interioara. 20 de ani pe piata din Romania au insemnat 20 de ani de succes in care am intrat in casele romanilor devenind brandul preferat de usi premium”  a declarat Francesco Curcio, Director Comercial.

Infiintata in Romania in 1992 de catre domnul Mario Felice Nusco, compania Pinum are o stransa legatura cu traditia familiei italiene Nusco in prelucrarea lemnului. Compania Nusco Porte, parte a grupului Nusco si unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata italiana in productia de usi, a colaborat inca inainte de anul 1989 cu fabrica Pipera, investind in modernizarea ei si importand de aici usi complet finisate si care erau distribuite pe piata din Italia.

De-a lungul anilor, Pinum a adus multe noutati in materie de design: de la usile decorate cu cristale Swarowski, avand o tehnologie unica de fabricatie, pana la usile ce folosesc in design indragitul personaj Hello Kitty.

Pinum Doors & Windows isi propune sa duca mai departe povestile usilor ce au facut istorie si au fost utilizate in constructia unor cladiri emblematice din Romania, cum ar fi Casa Poporului si sa marcheze cei 20 de ani de existenta pe piata din Romania cu o petrecere exclusivista. Evenimentul inedit se va desfasura maine, 3 octombrie, in cadrul cladirii Nusco Tower.

Related posts

Sean Paul a înscris Bucureștiul pe harta Mad Love Europe Tour

Adina Meyers

Rețeta zilei: Papanași cu dulceață de vișine

Adina Meyers

De Ziua Internationala a Apei, Arctic te invata sa pretuiesti fiecare strop de apa

Adina Meyers