LifeStyle

Pregătește-ți casa pentru primăvară

Am intrat de ceva vreme în noul an, iar iarna începe să-și piardă din puteri încet, dar sigur. Primăvara ar trebui să ne surprindă pe toți pozitivi, pregătiți de vremea caldă și cu locuința cât mai bine pusă la punct. Trecerea de la un anotimp la altul, chiar și din punctul de vedere al design-ului sau al simplelor aranjamente, trebuie să decurgă într-un mod armonios și în concordanță cu nevoile fiecăruia dintre noi.

Curățenia de primăvară nu este doar un mit, este prilejul perfect de a scăpa de lucrurile nefolositoare și de a amenaja casa într-un stil cât mai fresh.

Indiferent dacă îți dorești o schimbare de proporții sau vrei doar să redecorezi, primăvara este pretextul potrivit pentru a folosi culori calde precum: nuanțe de bej, smarald, verde sau portocaliu.

Combinațiile îndrăznețe sunt cheia unui design interior captivant, dar în același timp reconfortant. De la obiectele de decor până la husele de perne, toate pot contrasta din punctul de vedere al culorilor atâta vreme cât acestea sunt alese într-un mod armonios. Decorul primăvăratic poate fi scos în evidență și cu ajutorul mobilierului vintage sau al obiectelor handmade. Secretul este ca nuanțele folosite să filtreze lumina naturală într-un mod cât mai jucăuș și relaxant.

Florile sunt un must-have pe perioada celor 3 luni de vară datorită miresmei fresh eliberate în locuință. Este momentul să scăpăm de aranjamentele de flori uscate și să dăm viață propriului cămin.

Scopul reamenajării casei este de a da un restart atmosferei din locuință pentru a ne bucura de cât mai mult confort. Schimbarea poate începe chiar de la produsele de bedding.

Green Future, producător de top în ceea ce privește produsele de dormit, vine în ajutorul tău cu două propuneri de perne ce îți asigură somnul de care ai nevoie.

Țesătura pernei cervicale Life este realizată din bumbac 100%, iar umplutura este nanofibră, material ce se aseamană cu puful de gâscă. Este destinată persoanelor alergice și asigură toate condițiile pentru un somn cu adevarat odihnitor. Perna cervicală Life este potrivită celor care dorm pe partea laterală.

Perna Life Fagure este construită dintr-o bază de nanofibră, iar alveolele din partea superioară sunt umplute manual cu același gramaj fiecare, pentru a împiedica deplasarea conținutului. Aceasta asigură un suport excelent pentru zona cervicală și relaxează mușchii gâtului și spatelui în timpul somnului.

Startul reamenjării casei poate începe cu produsele Green Future!

Consultă aici mai multe detalii:

http://www.green-future.ro/perna-life-nanofibra-fagure.html

http://www.green-future.ro/perna-cervicala-life.html

Related posts

Cesarom invita copiii sa deseneze pe placi de faianta, in Parcul Herastrau

Adina Meyers

S-au incheiat International Film Workshops la Brasov, Romania

Adina Meyers

Copacul lui Dumnezeu: ce este și cum te ajută?

Adina Meyers